Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Θα συνεχιστεί για πολύ ακόμα το θρασύτατο παραμύθι της ΝΔ για καθυστέρηση της δίκης και συμπόρευση της Χρυσής Αυγής με τον ΣΥΡΙΖΑ;

Θα συνεχιστεί για πολύ ακόμα το θρασύτατο παραμύθι της ΝΔ για καθυστέρηση της δίκης και συμπόρευση της Χρυσής Αυγής με τον ΣΥΡΙΖΑ;

Ανακοίνωση για την παρουσία της Μπαζιάνα στην δίκη της Χρυσής Αυγής εξέδωσαν οι θρασείς νεοδημοκράτες και εγκαλούν τον ΣYΡΙΖΑ για «καθυστέρηση της δίκης» και για «συμπόρευση με την Χρυσή Αυγή».

Είναι να εκπλήσσεται κανείς από το θράσος των νεοδημοκρατών, οι οποίοι όχι μόνο δεν αισχύνονται για τις παρεμβάσεις τους στην Δικαιοσύνη, για τα τηλέφωνα του Μπάμπη, το βίντεο Μπαλτάκου, το ηχητικό Σαμαρά και άλλα, αλλά αντιθέτως εκδίδουν και ανακοινώσεις.

Τολμάνε και μιλούν οι θρασείς Νεοδημοκράτες για συμπόρευση με τον ΣΥΡΙΖΑ, αλλά δεν βλέπουν τις διώξεις και τον αποκλεισμό στην Βουλή, τις αντισυγκεντρώσεις των παρακρατικών, την φίμωση από την ΕΡΤ και τα ΜΜΕ και τις συνεχιζόμενες διώξεις κατά των Εθνικιστών από το καθεστώς ΣΥΡΙΖΑ.

Στην πραγματικότητα, όπως τόνισε προσφάτως και ο πρόεδρος του δικηγορικού συλλόγου Αθηνών, Δημήτριος Βερβεσός στην εκπομπή “Επί του πιεστηρίου”, ο μόνος υπεύθυνος για τον χρόνο που διαρκεί η δίκη είναι η ΝΔ και οι σκευωροί.

Συγκεκριμένα, όπως είχε πει ο κ. Βερβεσός: “Για αυτό δεν φταίει η κυβέρνηση, αλλά ο εισαγγελέας που πακετάρει όλες τις δίκες σε ένα. Για να στείλει με τα αυτοκίνητα με τις κλούβες για να δείχνουμε στον κόσμο και σε κάποιους στο εξωτερικό. Από εισαγγελέα έγινε. Πήρε εντολή από κυβέρνηση και υπάκουσε στις εντολές του τότε υπουργού. Και έστειλε εκείνα τα περιβόητα αυτοκίνητα για να βλέπουμε στις τηλεοράσεις, λες και βλέπαμε καμιά αμερικάνικη ταινία! Για να το βλέπουνε κάποιες πρεσβείες του εξωτερικού“.

Όσον αφορά τα περί «συμπόρευσης με την Χρυσή Αυγή», εμείς να θυμίσουμε στα θρασίμια της ΝΔ, πως ο μόνος με τον οποίο συμπορεύεται ο Σύριζα είναι η ΝΔ. Τόσο στην διαδικασία για το τζαμί στο Βοτανικό, όσο στο σύμφωνο συμβίωσης των ομοφυλοφίλων και στην προδοσία της Μακεδονίας μας κατά την οποία ο Δένδιας εισέπραξε τα φρενήρη χειροκροτήματα των Συριζαίων.

Η Χρυσή Αυγή πορεύεται μονάχα με γνώμονα το Εθνικό Συμφέρον και δεν συμπορεύεται με κανένα από τα κόμματα της αμαρτίας, που καταδυναστεύουν και προδίδουν τον Ελληνικό Λαό.

Διαβάστε επίσης: Το παραδικαστικό της ΝΔ που έστησε την σκευωρία κατά της Χρυσής Αυγής φταίει και για την καθυστέρηση της Δίκης – ΒΙΝΤΕΟ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/thraseis-neodhmokrates-kai-egkaloun-ton-suriza-gia-kathusterhsh-ths-dikhs-k#ixzz5lYdipVVh

Exit mobile version