Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η ηττημένη Νέα Δημοκρατία και η κυριαρχία της αριστεράς – Άρθρο του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου

Ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης κ.κ. Αμβρόσιος και ο υποψήφιος της Ν.Δ. Καιρίδης

Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ δίνει αγώνα προεκλογικό και μέσα στα πλαίσια της προσπάθειάς της να λεηλατήσει για μία ακόμη φορά τις ψήφους πατριωτών και εθνικιστών, όλων αυτών που όταν δηλώνουν δεξιοί εννοούν ότι πάνω απ’ όλα γι’ αυτούς είναι η Ελλάδα, το Έθνος, η Πατρίδα, επιτίθεται σφοδρά στην ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, έχοντας το θράσος να ισχυρίζεται ότι υπάρχει συνεργασία της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ με τον ΣΥΡΙΖΑ! Γιατί; Πολύ απλοϊκά γιατί η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ παίρνει ψήφους από την Νέα Δημοκρατία.

Μα για τον ίδιο λόγο και η Νέα Δημοκρατία θα μπορούσε να συνεργάζεται με τον ΣΥΡΙΖΑ γιατί κόβει ψήφους από την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ! Πέρα από τις σοφιστείες της Ν.Δ. στις οποίες μπορούμε να απαντήσουμε με ανάλογη σοφιστεία, υπάρχουν τα πραγματικά γεγονότα. Υπάρχει το δεδομένο ότι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ πολεμά των εθνομηδενισμό και την μαρξιστική αριστερά, όταν είναι γνωστό ότι η Νέα Δημοκρατία αποκηρύσσει κάθε θέση αντικομμουνιστική και επί πλέον έχει στις γραμμές της και στοιχεία τα οποία υιοθετούν ακραίες εθνομηδενιστικές θέσεις.

Πριν λίγες ημέρες ο πρώην υπουργός και υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Κουρουμπλής, συναντήθηκε με τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Αμβρόσιο στο Αίγιο και δημοσίευσε και μία φωτογραφία από την συνάντησή τους. Οργή κατέλαβε τον ΣΥΡΙΖΑ με πρώτο απ’ όλους τον Σκουρλέτη, του οποίου ο γιος έχει καταδικαστεί για επίθεση εναντίον των γραφείων της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, όπου έγραψαν και απειλές θανάτου στους τοίχους τόσο εναντίον μου όσο και άλλων βουλευτών της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ. Και όταν φέραμε το θέμα στη Βουλή ο Σκουρλέτης απήντησε ότι δηλώνει υπερήφανος για την… αντιφασιστική δράση του γιου του. Σφοδρές οι αντιδράσεις στον ΣΥΡΙΖΑ, λοιπόν και ο ίδιος ο Κουρουμπλής αναγκάστηκε να κατεβάσει τις φωτογραφίες του με τον Μητροπολίτη Αμβρόσιο από το διαδίκτυο!

Τις ίδιες ημέρες ανακοινώνετο η υποψηφιότητα στις ευρωεκλογές από την Νέα Δημοκρατία του καθηγητή Καιρίδη, ο οποίος είναι ένας ακραίος νεοφιλελεύθερος αρνητής της εθνικής ιδέας. Από τις προκλητικές δηλώσεις του, οι οποίες θα μπορούσαν να πιάνουν σελίδες ολόκληρες, ένα χαρακτηριστικό απόσπασμα: «… Όλοι εμείς είμαστε παιδιά των Οθωμανών, είτε μας αρέσει είτε δεν μας αρέσει …». «Όπως λοιπόν είναι οι Έλληνες τεχνητό έθνος έτσι είναι και οι Μακεντόνσκι …». «Η Μακεδονία δεν ήταν ελληνική, ελληνοποιήθηκε»! “ “Πάμε τώρα στον τρίτο μύθο. Ότι οι Έλληνες έχουν υπάρξει θύματα εθνοκαθάρσεων…

Τι μας λέει λοιπόν ο υποψήφιος της Νέας Δημοκρατίας; Ότι είναι μύθος ότι οι Έλληνες έχουν υπάρξει θύματα εθνοκαθάρσεων! Δεν έχει ακούσει τίποτε φαίνεται για τις 800.000 Έλληνες που σφαγιάστηκαν στην διάρκεια της Επαναστάσεως του 1821, δεν έχει ακούσει λέξη για τη σφαγή της Χίου, την καταστροφή των Ψαρών και της Κάσου, ούτε για τα όσα έγιναν στην Μικρά Ασία και αρνείται επίσης την γενοκτονία των Ποντίων και λέει ότι είμαστε όπως οι “Μακεντόσκι” ένα “τεχνητό έθνος”! Ένας λαός μέσα στον οποίο απλοί αμόρφωτοι χωρικοί χρησιμοποιούν στην καθημερινή τους γλώσσα λέξεις του Ομήρου με παρελθόν τριών χιλιάδων ετών είναι για τον Καιρίδη της Ν.Δ. “τεχνητό έθνος”!!! Όμως σκοπός του κειμένου αυτού δεν είναι να καταγγείλει τον Καιρίδη και τις απόψεις του, αλλά το γεγονός ότι αυτός ο άνθρωπος είναι υποψήφιος της Νέας Δημοκρατίας και εδώ τίθονται κάποια σημαντικά θέματα.

Για την συνάντηση του Κουρουμπλή με τον Μητροπολίτη Αμβρόσιο αντέδρασαν και μάλιστα έντονα η ίδια η εφημερίδα του ΣΥΡΙΖΑ “Αυγή”, ο ίδιος ο Γραμματέας του κόμματος Σκουρλέτης και εν ενεργεία ακόμη υπουργοί και βουλευτές όπως η Σία Αναγνωστοπούλου κ.α. . Για αυτά όμως που έχει πει και γράψει ο Καιρίδης καμία αντίδραση από κανέναν στην Νέα Δημοκρατία, ούτε λέξη απ’ όλους αυτούς που κάνανε “περάσματα” από τα συλλαλητήρια για την Μακεδονία και παριστάνουν τους υπερπατριώτες και τους… ακροδεξιούς!

Και από το γεγονός αυτό, το οποίο ανέφερα παραπάνω προκύπτει αβίαστα ότι η Νέα Δημοκρατία είναι μια παράταξη άτολμη, που το μόνο που την ενδιαφέρει είναι η εξουσία και οι ψήφοι, μία πολιτική παράταξη ηττημένη από χέρι από την αριστερά, την οποία μπορεί να αντιμετωπίσει μόνο μία αυθεντική “Λαϊκή Δεξιά”.

Αυτή η “ΛΑΪΚΗ ΔΕΞΙΑ” αποτελείται από Εθνικιστές και Πατριώτες, συνειδητούς αντικομμουνιστές και αντικαπιταλιστές, και δίπλα σε αυτούς αρκετές χιλιάδες υπερήφανων Ελλήνων, οι οποίοι είχαν παγιδευτεί στην αριστερά και οι οποίοι σήμερα όλοι μαζί δίνουν μία μάχη Εθνική μέσα από τις γραμμές της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ.

Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος
Γενικός Γραμματέας Λαϊκού Συνδέσμου – Χρυσή Αυγή

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-htthmenh-nea-dhmokratia-kai-h-kuriarchia-ths-aristeras-arthro-tou-n.-g.-m#ixzz5lYeQaHe8

Exit mobile version