Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Νέες σκληρές διώξεις κατά του Γέροντα Μεθόδιου και της αδελφότητας της Ιεράς Μονής Εσφιγμένου

Νέες σκληρές διώξεις κατά του Γέροντα Μεθόδιου και της αδελφότητας της Ιεράς Μονής Εσφιγμένου

Την ίδια ώρα που εκατοντάδες παρακρατικοί των Εξαρχείων παραμένουν για χρόνια στο απυρόβλητο για δολοφονικές ενέργειες και συνεχείς ρίψεις μολότωφ, το Μικτό Ορκωτό Εφετείο Θεσσαλονίκης καταδίκασε σε ποινή κάθειρξης 17 ετών τον Γέροντα Μεθόδιο και άλλους εφτά μοναχούς της αδελφότητας της Ιεράς Μονής Εσφιγμένου για το επεισόδιο στο Άγιον Όρος τον Ιούλιο του 2013.

Κατά τη διάρκεια της πολυήμερης ακροαματικής διαδικασίας το εδώλιο του κατηγορουμένου ήταν κενό, καθώς οι κατηγορούμενοι εκπροσωπήθηκαν μόνο από τους πληρεξούσιους δικηγόρους τους. Το ίδιο συνέβη και χθες, όταν εκφωνήθηκε η απόφαση του δικαστηρίου. Μετά την καταδίκη τους οι κατηγορούμενοι θεωρούνται φυγόποινοι και αναζητούνται από τις Αρχές.

Προφανώς η Νέα Τάξη Πραγμάτων στέλνει μήνυμα σε όσους αντιστέκονται για Ελλάδα και Ορθοδοξία, αφού επιβάλλει αδιανόητες εξοντωτικές ποινές σε μοναχούς που προστατεύουν την Πίστη τους και αφήνει στο απυρόβλητο τους παρακρατικούς του ΣΥΡΙΖΑ που καταστρέφουν και καίνε δημόσια κτήρια, Μέσα μαζικής μεταφοράς και τις περιουσίες πολιτών.

Η Χρυσή Αυγή στέκεται στο πλευρό των διωκόμενων ανυπότακτων μοναχών.

Ύψωσε το Εθνικό φρόνημα ο Ηγούμενος της Ιεράς Μονής Εσφιγμένου, Μεθόδιος – ΒΙΝΤΕΟ

H Χρυσή Αυγή στο πλευρό των διωκόμενων μοναχών της Ι.Μ. Εσφιγμένου – Θερμή υποδοχή των βουλευτών μας! Φωτορεπορτάζ, Βίντεο

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/nees-sklhres-diwjeis-kata-tou-geronta-methodiou-kai-ths-adelfothtas-ths-ier#ixzz5laOHYKGN

Exit mobile version