Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Συνέντευξη υποψηφίου Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, Νίκου Χρυσομάλλη στην Εγνατία Τηλεόραση – ΒΙΝΤΕΟ

YouTube Poster

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη έδωσε στην “Εγνατία Τηλεόραση” ο υποψήφιος περιφερειάρχης με την “Ελληνική Αυγή για την Κεντρική Μακεδονία”, Νίκος Χρυσομάλλης, όπου ανέλυσε τα προβλήματα της Περιφέρειας και πρότεινε ουσιαστικές λύσεις.

Ο Συναγωνιστής τόνισε ότι η Ελληνική Αυγή επικεντρώνεται στην επίλυση των βασικών καθημερινών προβλημάτων των πολιτών, που έχουν να κάνουν με τον βραδυκίνητο δημόσιο μηχανισμό και την γραφειοκρατία, ενώ σημείωσε ότι η αναβάθμιση του οδικού δικτύου της ευρύτερης περιοχής αποτελεί επίσης προτεραιότητα του συνδυασμού, όπως φυσικά και η ενίσχυση των μικρομεσαίων επιχειρήσεων.

Όσον αφορά την κεντρική πολιτική σκηνή κατέστησε σαφές ότι η Χρυσή Αυγή ψήφισε υπέρ των διεκδικήσεων των γερμανικών αποζημιώσεων, αιτούμενη παράλληλα και τις αποζημιώσεις εκ του κομμουνιστικού κόμματος της Χώρας για τις καταστροφές σε έμψυχο δυναμικό αλλά και περιουσίες κατά τα χρόνια του συμμοριτοπολέμου.

Τέλος, ο Νίκος Χρυσομάλλης σημείωσε ότι η αντιμετώπιση της λαθρομετανάστευσης αποτελεί έναν από τους κεντρικούς πυλώνες του πολιτικού προγράμματος των Ελλήνων Εθνικιστών.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/egnatia-thleorash-nikos-chrusomallhs#ixzz5laPRm7Vt

Exit mobile version