Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Κεραυνοί Αμβρόσιου κατά Μητσοτάκη: Προδοσία η υποψηφιότητα του ασεβέστατου Καιρίδη!

Κεραυνοί Αμβρόσιου κατά Μητσοτάκη: Προδοσία η υποψηφιότητα του ασεβέστατου Καιρίδη!

Με μια ανάρτηση στο προσωπικό του ιστολόγιο ο Μητροπολίτης Καλαβρύτων Αμβρόσιος εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση στον Κυριάκο Μητσοτάκη για την υποψηφιότητα Καιρίδη στο ευρωψηφοδέλτιο της ΝΔ.

Συγκεκριμένα επισημαίνει: “Αγαπητέ κύριε Πρόεδρε, μία ομάδα εκ των ευλαβεστάτων Κληρικών μας όλως εκτάκτως μόλις χθες μας επισκέφθηκε και μας μετέφερε την αγωνία ενός πλήθους ευσεβών Ενοριτών τους, πιστών της Εκκλησίας τέκνων, με την παράκληση να Σας την μεταφέρουμε επειγόντως.

Ιδού τι μας είπαν: «Σεβασμιώτατε, Σεις έχετε και το θάρρος, αλλά και την δυνατότητα να μεταφέρετε μέσω της ιστοσελίδος Σας όχι μόνο την πικρία, αλλά και την οργή, κυριολεκτικώς την αγανάκτηση, μιας μεγάλης μερίδος όχι μόνον του ιερού Κλήρου, αλλά και του ευσεβούς Λαού της Μητροπόλεώς μας προς τον Αρχηγό της Νέας Δημοκρατίας κ.κ. Μητσοτάκην διά την βαρυτάτην προσβολήν της συνειδήσεως των γνησίων Ελλήνων, οι οποίοι και τον θαυμάζουν και τον ακολουθούν. Ενώ μέχρι πρότινος ο κ. Μητσοτάκης ήταν η Μεγάλη μας Ελπίδα, ότι Αυτός δύναται να επαναφέρει την δύστυχη Πατρίδα μας στην ορθή πλεύση και πορεία της, όλως αιφνιδιαστικά μας απογοήτευσε!

Μας απογοήτευσε, καθώς επί λέξει μας είπαν, με το να ορίσει ως υποψήφιο Ευρωβουλευτή του Κόμματος της Ν.Δ. τον ασεβέστατο Πανεπιστημιακό Καθηγητή κ. Δημήτριο Καιρίδη! Τον κ. Καιρίδη, ο οποίος με τις απαράδεκτες και εντελώς αχαρακτήριστες δηλώσεις του α) περί της Όθωμανικής καταγωγής των Ελλήνων…. και β) περί του… μύθου της Ποντιακής Γενοκτονίας! αποδεικνύεται ΟΛΩΣ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟΣ, για να εκπροσωπεί τον Ελληνικό Λαό στο Ευρωκοινοβούλιο!».

Διαβάστε την συνέχεια στο mkka.blogspot.com

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/ambrosios-kairidh#ixzz5laPfqkTb

Exit mobile version