Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Τραγέλαφος Καμμένου: Πάλι «παραιτείται» της ασυλίας του, πάλι δηλώνει ότι θα «φύγει» από βουλευτής!

Μια μέρα μετά την αίτηση Καμμένου να κρυφτεί πίσω από τον «νόμο περί ευθύνης υπουργών» από μήνυση που του έγινε ο Καμμένος ξαναχτυπάει, προκαλώντας άφθονο γέλιο στους όσους παρακολουθούν έστω και επιφανειακά την επικαιρότητα.

Έτσι, σε ομιλία του περί του Κοτζιά, για τον οποίο μέχρι πρόσφατα έλεγε ότι «εμπιστεύεται πλήρως», ο Καμμένος απασφάλισε και είπε: «Παραιτούμαι από την βουλευτική ασυλία ή ακόμα και από το βουλευτικό αξίωμα αν χρειαστεί».

Αλήθεια, βρε Πάνο, γιατί όλα αυτά τα έγγραφα δεν είχαν αποκαλυφθεί πριν σε αδειάσει ο Τσίπρας, σου αφαιρέσει την κοινοβουλευτική ομάδα και όλα αυτά τα οποία είπες; Τώρα στο κατώφλι του 1% ξεκίνησες τις καταγγελίες λίγο πριν σου κάνει έξωση ο Λαός;

Όσον αφορά την παραίτηση από το βουλευτικό αξίωμα, πραγματικά να την βάλουμε στο αρχείο με τις ως τώρα 15-20 ανάλογες παραιτήσεις του Πάνου Καμμένου, μονάχα τα τελευταία χρόνια ως συγκυβερνήτης των Σύριζα-Ανέλ.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/tragelafos-kammenou-pali-paraiteitai-ths-asulias-tou-pali-dhlwnei-oti-tha-f#ixzz5laQjBUju

Exit mobile version