Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Κράτος – τσίρκο: Στο Σύνταγμα κατασκήνωσαν οι λαθρομετανάστες των Εξαρχείων

Κράτος - τσίρκο: Στο Σύνταγμα κατασκήνωσαν οι λαθρομετανάστες των Εξαρχείων

Στο Σύνταγμα και συγκεκριμένα στην πάνω πλευρά της πλατείας, απέναντι από τη Βουλή, κατασκήνωσαν λαθρομετανάστες, με καταγωγή από το Ιράκ και το Αφγανιστάν, που μέχρι πρότινος διέμεναν στην κατάληψη κτιρίου στα Εξάρχεια.

Όπως ήταν απολύτως αναμενόμενο, το κράτος του Τσίπρα και των αλληλέγγυων δεν έπραξε τίποτα από το να σταματήσει αυτή την πρόκληση, αλλά αντιθέτως την υπομένει. Άλλωστε δεν είναι η πρώτη φορά που γίνεται αυτό. Μόνο στις διανομές τροφίμων της Χρυσής Αυγής ήξεραν τα ΜΑΤ να ψεκάζουν αβέρτα και χωρίς έλεος.

Το μήνυμα που θέλουν να στείλουν οι παρακρατικοί αλήτες που έστησαν την εν λόγω κατασκήνωση είναι σαφές: με τις ευλογίες του κράτους μπορούν να μεταφέρουν λαθρομετανάστες όποτε θέλουν και όπου θέλουν, χωρίς καμία επίπτωση.

Πράγματι, έτσι είναι και έτσι θα είναι όσο την Ελλάδα κυβερνούν άβουλοι υπηρέτες των ξένων. Μόνο με την Χρυσή Αυγή στην εξουσία θα πάρουμε την Πατρίδα μας και… την Πλατεία Συντάγματος πίσω!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/kratos-tsirko-sto-suntagma-kataskhnwsan-oi-lathrometanastes-twn-ejarcheiwn#ixzz5laQxoUxu

Exit mobile version