Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Εθνικιστικός παλμός στην παρουσίαση της “Ελληνικής Αυγής” στην Γαλάτιστα Χαλκιδικής – Φωτορεπορτάζ

Σε πανηγυρικό κλίμα και με την έντονη παρουσία Χαλκιδικιωτών πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 19 Απριλίου στην Γαλάτιστα η παρουσίαση των υποψηφίων της «Ελληνικής Αυγής για την Κεντρική Μακεδονία» της Περιφερειακής Ενότητας Χαλκιδικής. Στην αίθουσα του δημαρχιακού κτιρίου συνέρρευσαν δεκάδες συναγωνιστές, οι οποίοι προσήλθαν για να ακούσουν τις ομιλίες των Νίκου Χρυσομάλλη και Αρτέμη Ματθαιόπουλου, υποψηφίου Περιφερειάρχη Π.Κ.Μ. και υποψηφίου Δημάρχου Θεσσαλονίκης αντίστοιχα.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με σύντομους χαιρετισμούς του γραμματέα της Τ.Ο. Χαλκιδικής Στέλιου Χασάπη και της βουλευτού Χαλκιδικής της Χρυσής Αυγής Σωτηρίας Βλάχου, αμφότεροι εκ των οποίων έκαναν μια σύντομη αναφορά στις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις και ευχήθηκαν καλή επιτυχία στις εκλογικές μάχες που πρόκειται να δώσει η «Ελληνική Αυγή» στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και στον Δήμο Θεσσαλονίκης.

Στην συνέχεια τον λόγο έλαβε ο επικεφαλής της «Ελληνικής Αυγής για την Κεντρική Μακεδονία» και υποψήφιος περιφερειάρχης Π.Κ.Μ. συναγωνιστής Νικόλαος Χρυσομάλλης, ο οποίος παρουσίασε τους υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους στο ψηφοδέλτιο της Π.Ε. Χαλκιδικής. Κατόπιν ανέπτυξε τα βασικότερα σημεία του προγράμματος της Ελληνικής Αυγής και αναφέρθηκε σε συγκεκριμένες προτάσεις με στόχο την βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών.

Ταυτόχρονα στηλίτευσε την προδοτική συμφωνία των Πρεσπών αλλά και την υποκριτική στάση του κυρίου Τζιτζικώστα ο οποίος εμφανίζεται ως όψιμος «μακεδονομάχος» την ίδια στιγμή που ευχαρίστως αποδέχεται το χρίσμα και την στήριξη ενός κόμματος, της Νέας Δημοκρατίας, το οποίο την τελευταία δεκαπενταετία τάσσεται υπέρ της σύνθετης ονομασίας των Σκοπίων με γεωγραφικό προσδιορισμό.

Η εκδήλωση συνεχίστηκε με την ομιλία του υποψηφίου Δημάρχου Θεσσαλονίκης και επικεφαλής της «Ελληνικής Αυγής για την Θεσσαλονίκη», συναγωνιστή Αρτέμη Ματθαιόπουλου, ο οποίος αναφέρθηκε στις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις και κατήγγειλε την εκστρατεία κατασυκοφάντησης, αποκλεισμού και διαστρέβλωσης της αλήθειας την οποία έχει εξαπολύσει κατά της Χρυσής Αυγής και του αυτοδιοικητικού της βραχίονα, της «Ελληνικής Αυγής», το σύνολο του δήθεν δημοκρατικού τόξου και των χειραγωγημένων ΜΜΕ. Ο συναγωνιστής Ματθαιόπουλος αναφέρθηκε επίσης στην πολιτική σκευωρία κατά της Χρυσής Αυγής και τόνισε ότι όλες αυτές οι διώξεις χαλυβδώνουν την Πίστη των Ελλήνων Εθνικιστών στον Αγώνα και στην τελική Νίκη του Κινήματος.

Στο τέλος της εκδήλωσης οι παριστάμενοι πολίτες είχαν την ευκαιρία να θέσουν τα ερωτήματά τους και να λάβουν τις αντίστοιχες απαντήσεις από τους ομιλητές, σε μία χρήσιμη και εποικοδομητική συζήτηση τόσο επί πολιτικών όσο και επί  θεμάτων τοπικού ενδιαφέροντος.

Το γεγονός ότι οι εκδηλώσεις της Χρυσής Αυγής διεξάγονται σε κατάμεστες από κόσμο αίθουσες την ίδια στιγμή που οι προσερχόμενοι σε συγκεντρώσεις του ΣΥΡΙΖΑ δεν γεμίζουν ούτε…ταξί, ενώ οι συριζαίοι ομιλητές μόνο με την συνοδεία των ΜΑΤ τολμούν να εμφανισθούν δημόσια οπουδήποτε στη Μακεδονία αλλά και σε ολόκληρη την επικράτεια προδικάζει και το τι μέλλει γενέσθαι στις επικείμενες αυτοδιοικητικές και ευρωπαϊκές εκλογές. Έφτασε η ώρα να ξαναπάρουμε την Πατρίδα μας πίσω!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/dhmarchiako-ktirio-galatistas-gia-thn-ellhnikh-augh-kai-thn-parousiash-twn#ixzz5leXpTHcI

Exit mobile version