Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Κυριακή 21 Απριλίου 2019

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Κυριακή 21 Απριλίου 2019

Φτάσαμε στο 2019 έχοντας υπογράψει την προδοσία της Μακεδονίας και επιτέλους στην πρωτεύουσα της Ελλάδας μπήκε το άγαλμα του Μέγα Αλέξανδρου. Χρόνια τώρα ήταν απαίτηση της Χρυσής Αυγής και έγινε πράξη μετά την προδοτική συμφωνία σαν να θυμίζει σε όλους εμάς πως η Ελληνικότητα της Μακεδονίας είναι πάνω από εμετικές συμφωνίες και προδότες. Είναι καιρός να σταματήσουμε να βλέπουμε την Χρυσή Αυγή ως ένα ακραίο κόμμα, επειδή τόσα χρόνια φωνάζει την αλήθεια. Ακραία δεν είναι αυτά που λέει η Χρυσή Αυγή, ακραία είναι αυτά που κάνει όλο το συνταγματικό τόξο. Πρέπει να συσπειρωθούμε όλοι σε αυτόν τον Αγώνα και να στηρίξουμε με όλες μας τις δυνάμεις την μόνη φωνή αντίστασης σε αυτό το σάπιο πολιτικό σύστημα. Ήρθε η ώρα να βάλουμε πρώτα την Πατρίδα μας.

Μαρία Ν.

Εθνικιστικός παλμός στην παρουσίαση της “Ελληνικής Αυγής” στην Γαλάτιστα Χαλκιδικής – Φωτορεπορτάζ

Ο υπουργός Άμυνας της Τουρκίας ζητά από την Ελλάδα να αποστρατικοποιήσει τα νησιά. Εν τω μεταξύ το γελοίο της υπόθεσης είναι ότι σύμφωνα με τις δηλώσεις του ισχυρίζεται πως η τουρκία συμβάλλει στην παγκόσμια ειρήνη. Ε, γι΄ αυτό γίνονται οι παραβιάσεις στο Αιγαίο, γι΄ αυτό κρατήσαν αιχμάλωτους τους δυο Έλληνες στρατιωτικούς, γι΄ αυτό κατέχουν παράνομα την μισή Κύπρο, γι΄ αυτό εξεγείρουν τους μουσουλμάνους στην Θράκη ζητώντας ανεξαρτητοποίηση, γι΄ αυτό έχουμε νεκρούς αξιωματικούς τον Καραθάναση, τον Γιαλοψό, τον Βλαχάκο, τον Ηλιάκη, τον Μπαλταδώρο. Γιατί η τουρκία συμβάλει στην παγκόσμια ειρήνη!

Φώτης Π.

Δήλωση Ν. Γ. Μιχαλολιάκου για την υποκριτική συνάντηση Μητσοτάκη με Ποντίους

Στα συλλαλητήρια τα ΜΑΤ ψέκαζαν τους Έλληνες με ληγμένα χημικά για να σταματήσουν την προσέλευση του κόσμου που ήθελε να διαδηλώσει κατά της συμφωνίας των Πρεσπών. Τα ΜΑΤ από χθες πίνουν καφέ και χαζεύουν τους λαθρομετανάστες που έχουν στήσει τσαντίρια έξω από την Βουλή, γιατί οι άνθρωποι είδαν ήλιο και βγήκαν να λιαστούν. Ανενόχλητοι αφγανοί και πακιστανοί, από τα Εξάρχεια στην πλατεία συντάγματος. Πρέπει οπωσδήποτε να αποτινάξουμε αυτόν τον ανθελληνικό ζυγό, δεν το χωράει ο νους μου πως έχουμε γίνει φιλοξενούμενοι στην ίδια μας την χώρα! Η δημοκρατία έχει μετατραπεί σε δημαγωγία και όποιος αντιτίθεται χαρακτηρίζεται ως φασίστας και ρατσιστής. Ως εδώ! Καλύτερα “φασίστας” παρά πολίτης δεύτερης κατηγορίας στην χώρα μου.

Σπύρος Κ.

Έτσι «αντιμετωπίζει» την λαθρομετανάστευση ο Σύριζα: Πήραν 56 λαθρομετανάστες από την Σάμο και τους πήγαν στην Λέσβο!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-kuriakh-21-apriliou-2019#ixzz5lftM3WAG

Exit mobile version