Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ας ξυπνήσουμε την Ευρώπη

Ας ξυπνήσουμε την Ευρώπη

Άρθρο του “Μυρμιδόνα” στην “Εμπρός”. Διαβάστε το νέο άρθρο του “Μυρμιδόνα” στην “Εμπρός” που κυκλοφορεί

Οι εκλογές πλησιάζουν. Αυτοδιοικητικές και Ευρωπαϊκές. Σήμερα θα αναφερθώ στις δεύτερες. Στην Ελλάδα αντιμετωπίζουμε τις Ευρωεκλογές, σαν μια χωρίς ιδιαίτερο βάρος διαδικασία. Γι αυτό λένε ότι η ψήφος είναι πιο χαλαρή. Αυτή όμως η νοοτροπία ήταν εξαρχής εσφαλμένη.

Η πολιτική ιστορία των τελευταίων τριάντα ετών απέδειξε το λάθος αυτής της τακτικής. Η Ε.Ε. σχεδόν ανεξέλεγκτη, περνάει νόμους, σχεδιάζει πολιτικές και δεν λογοδοτεί σε κανέναν!

Κάποια κεκλεισμένων των θυρών διευθυντήρια έχουν τον λόγο στην διαμόρφωση της Ευρώπης και οι λαοί ουσιαστικά αγνοούνται. Φτάσαμε στο σήμερα, όπου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής προΐσταται ένας μέθυσος, που τον υποβαστάζουν για να σταθεί όρθιος. Η αδιαφάνεια κυριαρχεί και κανείς δεν γνωρίζει με ακρίβεια πώς αποφασίζονται οι πολιτικές, πώς διορίζονται οι επίτροποι και ποια είναι τα ακριβή οικονομικά στοιχεία του μηχανισμού.

Αντιδρώντας σε όλα αυτά και αντιδρώντας στις αντιλαϊκές πολιτικές, είτε αυτές είναι οικονομικές, είτε κοινωνικές, αναζωπυρώνονται πια τα Εθνικιστικά Μέτωπα. Βλέπετε οι Εθνικιστές ήταν, είναι και θα είναι πάντα, οι υπερασπιστές της κοινωνικής δικαιοσύνης, της ταυτότητος και των παραδόσεων των Λαών. Αυτή η άνοδος τρομάζει όλους εκείνους που για χρόνια μετέτρεπαν τον ιδρώτα του εργαζομένου σε τόκους, την ιστορία σε μυθολογία και τον πολιτισμό της Ευρώπης σε στόχο.

Γι’ αυτό κι αυτές οι εκλογές είναι οι σημαντικότερες της δεκαετίας που έρχεται! Γιατί υπάρχει πλέον η θέληση αλλά και η δυναμική, ώστε να αναλάβουν το Ευρωπαϊκό τιμόνι, οι υγιείς δυνάμεις της  λογικής. Να σταματήσουν οι αυθαιρεσίες και ο εξευτελισμός του πολιτικού πολιτισμού της σημαντικότερης κοιτίδας του πλανήτη, της Ευρώπης.

Γιατί τι άλλο από εξευτελισμός είναι, όταν οι Βρετανοί έχουν αποφασίσει εδώ και χρόνια της έξοδο  από την  Ε.Ε. αλλά συνεχώς τους κοροϊδεύουν; Εξευτελισμός είναι, όταν στην χώρα της «ισότητος και αδελφότητος» ο Γάλλος Πρόεδρος δέρνει ανελέητα τον λαό του από τον Οκτώβριο του 2018 μέχρι και σήμερα! Εξευτελισμός είναι όταν οι Ευρωπαίοι πληρώνουν αστρονομικά ποσά για εξοπλισμούς αλλά καθημερινά υπόκεινται σε λαθροεισβολή! Εξευτελισμός είναι, όταν είναι συνεχείς οι αποδείξεις πως από την Ελληνική οικονομική κρίση, κερδοσκοπούν οι εταίροι μας!

Αυτή την φορά πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί στην επιλογή μας για το Ευρωκοινοβούλιο. Τα κόμματα του αντι-δημοκρατικού τόξου δεν το καταλαβαίνουν αυτό, δίνοντας χρίσμα σε μπουζουξούδες, άεργους, υπερασπιστές της τρομοκρατίας και σε ανθέλληνες καθηγητάδες. Ο Λαϊκός Σύνδεσμος της Χρυσής Αυγής έχει αντιληφθεί  την κρίσιμη πολιτική στιγμή και προωθεί στο ψηφοδέλτιό του, ανθρώπους με ισχυρό χαρακτήρα, με υποδομή και όραμα. Εργατικούς κι αποφασισμένους. Με γνώση και θέληση να βάλουν την ελληνική σφραγίδα, στην Ευρώπη του μέλλοντος.

Ψηφίζουμε Χρυσή Αυγή, για να ξεβρωμίσει η Ευρώπη!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/as-jupnhsoume-thn-eurwph#ixzz5lifMvEjf

Exit mobile version