Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ήρθε η ώρα να πάρουμε πίσω τις γειτονιές μας: Ενημερωτική δράση στον Πειραιά από την Ελληνική Αυγή

Μία ακόμη δυναμική ενημερωτική δράση πραγματοποιήθηκε από συναγωνιστές της Τ.Ο. Πειραιά με επικεφαλής τον υποψήφιο Δήμαρχο με την «Ελληνική Αυγή για τον Πειραιά», Γρηγόρη Δεμέστιχα, αλλά και παρουσία του υποψηφίου Ευρωβουλευτή του Κινήματος, Περικλή Μουλιανάκη.

Σε πείσμα των κάθε λογής έμμισθων παρακρατικών, οι συναγωνιστές «όργωσαν» μερικούς από τους κεντρικότερους δρόμους, αλλά και γειτονιές του Πειραιά. Αναιρώντας στην πράξη τις κατά καιρούς «κούφιες» υποσχέσεις της πλειάδας αναρχοσταλινικών μορφωμάτων, οι συναγωνιστές επισκέφθηκαν το Λιμένα της Ζέας, όπου και διαμοιράστηκε τεράστιος όγκος ενημερωτικού υλικού σε περαστικούς, περίοικους και επισκέπτες του πολυσύχναστου λιμανιού.

Παράλληλα, θερμής υποδοχής έτυχε από Κρητικούς έμπορους και παραγωγούς, το κλιμάκιο συναγωνιστών καθώς επισκέφθηκε την Έκθεση Τοπικών Προϊόντων από την Κρήτη, που φιλοξενείται στο λιμάνι της Ζέας. Προσφέροντας διάφορα παραδοσιακά Κρητικά εδέσματα στους συναγωνιστές, αλλά και ζητώντας να μάθουν περισσότερα για τον αγώνα της Χρυσής Αυγής τόσο σε αυτοδιοικητικό όσο και σε ευρωπαϊκό επίπεδο. Ακολούθως, η ενημερωτική εξόρμηση συνεχίστηκε στα στενά του Πειραιά έως και την περιοχή της Τερψιθέας.

Διαμέσου της αυξανόμενης ανηλεούς προπαγάνδας του συστήματος, αλλά και των ενταμένων θρασύδειλων πρακτικών των κατ’ όνομα κρατικοδίαιτων «αναρχικών», οι Έλληνες Εθνικιστές εντείνουν με τη σειρά τους, με όλο και περισσότερη πυγμή, τον Αγώνα για μια ισχυρή Χρυσή Αυγή σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/hrthe-h-wra-na-paroume-pisw-tis-geitonies-mas-enhmerwtikh-drash-ston-peirai#ixzz5lj8kLhjv

Exit mobile version