Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Χέρι-χέρι Βούτσης και Δένδιας στην βιβλιοπαρουσίαση του αντιχρυσαυγίτικου παραληρήματος του Ψαρρά

Χέρι-χέρι Βούτσης και Δένδιας στην βιβλιοπαρουσίαση του αντιχρυσαυγίτικου παραληρήματος του Ψαρρά

Η πιο γνωστή επωδός ΣΥΡΙΖΑ και Νέας Δημοκρατίας, που είναι οι δυο όψεις του ίδιου νομίσματος, είναι η δήθεν σχέση και συνεργασία αμφότερων με την Χρυσή Αυγή. Εδώ και χρόνια οι ο ΣΥΡΙΖΑ κατηγορεί την ΝΔ για ακροδεξιά ατζέντα και συμπόρευση με την Χρυσή Αυγή και από την άλλη η Νέα Δημοκρατία κατηγορεί τον ΣΥΡΙΖΑ για συνεργασία με την Χρυσή Αυγή.

Ποιο από τα δυο ισχύει; Κανένα από τα δυο! Αυτό που είναι πραγματικότητα και πέραν κάθε αμφισβήτησης είναι ότι ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ πορεύονται χέρι – χέρι σε ΟΛΑ τα αντεθνικά νομοσχέδια (Μνημόνιο, ανέγερση τζαμιού στην Αθήνα, σύμφωνο συμβίωσης ομοφυλοφίλων, προνόμια σε λαθρομετανάστες) και είναι απόλυτα συνενωμένοι στον βρώμικο πόλεμο κατά της Χρυσής Αυγής.

Έτσι, μετά τον χειροκρότημα των Συριζαίων στον Δένδια, όταν ο εν λόγω απέρριπτε εκ μέρους της ΝΔ την ένσταση αντισυνταγματικότητας κατά της συμφωνίας των Πρεσπών από την Χρυσή Αυγή, τώρα ο Δένδιας μαζί με τον Συριζαίο πρόεδρο της Βουλής, Βούτση συμπορεύονται στον “αντιφασιστικό” αγώνα του Ψαρρά.

Επιχειρώντας ακόμα μία ωμή παρέμβαση στην Δικαιοσύνη, ο νεοδημοκράτης Κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος Δένδιας, ο συριζαίος πρόεδρος της Βουλής, Βούτσης και ο γνωστός υβριστής της Χρυσής Αυγής (φίλα προσκείμενος σε ΠΑΣΟΚ και Ποτάμι) καθηγητής Ν. Αλιβιζάτος θα παρουσιάσουν την Μ. Δευτέρα το απόγευμα στην αίθουσα της “φιλόξενης” ΕΣΗΕΑ το αντιχρισαυγίτικο παραλήρημα του Ψαρρά «Ο Αρχηγός:Το αίνιγμα του Ν. Μιχαλολιάκου».

Όλο το “δημοκρατικό” και “συνταγματικό τόξο” συνενωμένο κατά της Χρυσής Αυγής. Το τι ψέμματα και συκοφαντίες – δίχως δυνατότητα απάντησης βεβαίως- θα εκστομίσουν είναι λίγο πολύ γνωστό. Εξάλλου, η “αντιφασιστική” τους προπαγάνδα ενόψει μάλιστα και των επικείμενων εκλογών αναπαράγεται καθημερινά τρεις φορές την ημέρα (πρωί, μεσημέρι, βράδυ) σαν χάπι από το σύνολο των διαπλεκόμενων ΜΜΕ.

Το πόσο… πετυχαίνει η προπαγάνδα τους θα το δουν επίσης πολύ σύντομα. Κυριακή (των εκλογών) κοντή γιορτή!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/dendias-boutshs-biblioparousiash-psarra#ixzz5ljskLcbe

Exit mobile version