Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Τσίπρας από Πάτρα: “Ταυτότητα του Σύριζα το μέτωπο ενάντια στην Χρυσή Αυγή”

Τσίπρας από Πάτρα: “Ταυτότητα του Σύριζα το μέτωπο ενάντια στην Χρυσή Αυγή”

Υπό δρακόντειων μέτρων ασφαλείας μίλησε για άλλη μία φορά ο «λαοπρόβλητος» Τσίπρας στην Πάτρα και πάλι επεφύλαξε τις σφοδρότερες των επιθέσεών του κατά του Κινήματος των Ελλήνων Εθνικιστών, που είναι η πραγματική Αξιωματική και ΜΟΝΗ αντιπολίτευση σε αυτόν τον τόπο.

Επίκεντρο της επιθέσεως Τσίπρα κατά της Χρυσής Αυγής υπήρξε η Συμφωνία των Πρεσπών με τον Alexis να λέει πως «η μεγάλη προοδευτική παράταξη αποκτά ταυτότητα ξανά χάρη στη Συμφωνία των Πρεσπών», μια ταυτότητα που ορίζεται από το «μέτωπο μας απέναντι στον ακροδεξιό λαϊκισμό και τον εθνικισμό είναι βασικό στοιχείο της ταυτότητάς μας».

Ο Τσίπρας, λοιπόν, ορίζει από μόνος του πως απέναντι στην εθνοκτόνα πολιτική του και το ανθελληνικό αίσχος που αυτή παράγει είναι ΜΟΝΑΧΑ η Χρυσή Αυγή των Ελλήνων. Αυτό για να αντιληφθεί την πλάνη του ακόμα και ο πιο αφελής που ακούει τα παραμύθια των κομματαρχών της ΝΔ.

Η επίθεση του Τσίπρα, όμως, δεν περιορίστηκε εκεί, αλλά απευθύνθηκε και στους μετέχοντες στα συλλαλητήρια για το Μακεδονικό λέγοντάς τους πως «βάλθηκαν να μας αποδείξουν ότι πατριωτισμός είναι να κρατάς την ελληνική σημαία δίπλα στο χέρι με τη σβάστικα του χρυσαυγίτη».

Γελάει ο κόσμος, βεβαίως, όταν ο προδότης των Πρεσπών μιλάει για «πατριωτισμό» επιτιθέμενος εναντίον των Ελλήνων Πατριωτών και του Κινήματος που τους εκφράζει, δηλαδή της Χρυσής Αυγής των Ελλήνων.

Είναι άραγε, Αλέξη, «πατριωτισμός» το να γυρίζεις την Ελλάδα παρέα με ειδικές μαγνητικές πύλες ελέγχου, που έχεις πάρει από αεροδρόμια της χώρας, για να διασφαλίσεις ότι δεν θα έρθεις σε επαφή με τον Λαό και ότι μέσα στην αίθουσα θα είναι μονάχα οι μεταφερόμενοι διορισμένοι;

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/tsipras-apo-patra-tautothta-tou-suriza-to-metwpo-enantia-sthn-chrush-augh#ixzz5ljt3iWIx

Exit mobile version