Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Δευτέρα 22 Απριλίου 2019

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Δευτέρα 22 Απριλίου 2019

Όσο πιο άδειος είναι ένας τενεκές τόσο περισσότερο κάνει. Στην περίπτωση της Ελληνικής πολιτικής σκηνής οι τενεκέδες είναι δύο και ο θόρυβος που παράγουν εκκωφαντικός. Από την μία έχουμε τον αμόρφωτο Αλέξη με τα 0 ένσημα να έχει διαλύσει σε 4 χρόνια ότι έμεινε όρθιο από τους σαμαροβενιζέλους και από την άλλη έχουμε τον παραμορφωμένο Κούλη με τα 0 ένσημα επίσης να μοιράζει από τώρα υπουργεία και να δουλεύει τον κόσμο. Κοινός παρανομαστής και των δυο αυτών πολιτικών “ανδρών” τα 0 ένσημα. Πρέπει να το καταλάβουν όλοι όσοι ψηφίζουν. Άνθρωποι που δεν έχουν δουλέψει ποτέ στην ζωή τους δεν μπορούν να λύσουν τα προβλήματά μας. Άνθρωποι που δεν έχουν δει πόσο δύσκολα βγαίνει το ψωμί δεν μπορούν να εκτιμήσουν τους κόπους ενός ολόκληρου λαού. Ψηφίστε υπεύθυνα!

Κωνσταντίνος Λ.

Eλλάδα, μια Ανοχύρωτη Πολιτεία – Άρθρο του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου

Δεν θα πάει να ψηφίσει για τις ευρωεκλογές η κυρά-Κατίνα γιατί ψηφίζει στο χωριό της και είναι μακριά. Να κλαίγεται από το πρωί ως το βράδυ για τις ανθελληνικές πολιτικές και για την λιτότητα σε πανευρωπαϊκό επίπεδο ξέρει όμως. Τα ίδια για την λαθρομετανάστευση και την εγκληματικότητα. Τα ίδια για την ανεργία και την μείωση των συντάξεων. Ε λοιπόν όχι! Πρέπει να πάμε όλοι να ψηφίσουμε στις ευρωεκλογές, γιατί από εκεί ξεκινούν όλα! Όλα τα πατριωτικά και εθνικιστικά κινήματα στην Ευρώπη θα έχουν και πρέπει να έχουν άνοδο και να πιέσουν την πλειοψηφία που ορίζει τις τύχες των κρατών μελών να ακούσει και τις φωνές τις δικές μας. Να ακούσουν εμάς που θέλουμε εθνικά κράτη, χριστιανικά και ευρωπαϊκά σε πολιτισμικό επίπεδο. Πρέπει να σταματήσουμε την λαίλαπα του πολυπολιτισμού και της παγκοσμιοποίησης. Άπαντες παρόντες στις κάλπες, να στείλουμε τους Γιούνκερς και τις Μέρκελς στα σπίτια τους. Χρυσή Αυγή δαγκωτό!

Στέλλα Τ.

Ήρθε η ώρα να πάρουμε πίσω τις γειτονιές μας: Ενημερωτική δράση στον Πειραιά από την Ελληνική Αυγή

Μας έχουν κουράσει με την επιμονή τους να διορθώσουμε την ψήφο μας γιατί η Χρυσή Αυγή είναι το απόλυτο κακό για την “δημοκρατία” τους. Στην πραγματικότητα όμως εμείς απειλούμαστε από την δημοκρατία τους. Έχουν κάνει τα δικαστήρια αλά καρτ, έχουν νομοθετήσει την ατιμωρησία τους, μας κλείνουν τα μαγαζιά και μας βάζουν φυλακή για χρέη μερικών χιλιάδων ευρώ και εκείνοι χρωστούν εκατοντάδες εκατομμύρια και δεν τους αγγίζει κανείς. Ξεπουλούν την ιστορία της Πατρίδας μας και την προδίδουν για τα ξένα συμφέροντα. Προσκύνησαν τα Σκόπια, ένα κρατίδιο που δεν έχει στρατό και οικονομικά εξαρτάται από τις Ελληνικές επιχειρήσεις. Είναι επικίνδυνοι και αυτοί και η “δημοκρατία” τους. Θα μας βρίσκουν συνέχεια απέναντί τους. Χρυσή Αυγή εναντίον όλων!

Μ. Ρ.

«Νέα» αθλιότητα κατά της Χρυσής Αυγής

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-deutera-22-apriliou-2019#ixzz5lnvJh9lj

Exit mobile version