Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ο «δημοκράτης» υποψήφιος του Σύριζα, Νικολαΐδης, καλεί τους πολίτες να σκοτώσουν το «αυγό του φιδιού»

Ο «δημοκράτης» υποψήφιος του Σύριζα, Νικολαΐδης, καλεί τους πολίτες να σκοτώσουν το «αυγό του φιδιού»

Συνέντευξη στην ανεπίσημη κομματική εφημερίδα του Σύριζα, το “Documento”, έδωσε ο Νικολαΐδης, που τις προάλλες έλεγε ότι «βγήκαν από τις τρύπες τους» όσοι διαμαρτύρονται για την Συμφωνία των Πρεσπών.

Στην συνέντευξή ο Νικολαΐδης έγινε ακόμα πιο απαράδεκτος, προτρέποντας ακόμα και σε βιαιοπραγίες. Συγκεκριμένα, σε ερώτηση περί του «αυγού του φιδιού», είπε ότι αυτό «έχει γεννηθεί και ζει ανάμεσά μας. Τώρα πια πρέπει να το σκοτώσουμε», συμπληρώνοντας ότι ελπίζει πως «θα λειτουργήσουν τα αντανακλαστικά που κληρονομήσαμε από τους παππούδες μας», παραπέμποντας ευθέως στους κατσαπλιάδες του ΚΚ€, τους φόνους αθώων παιδιών και γενικότερα των φρικαλεοτήτων, που καθιστούν τους κομμουνιστές κατάπτυστους σε ολόκληρη την οικουμένη.

Θα υπάρξει, άραγε, κάποιος Εισαγγελέας να καλέσει αυτό το θρασύδειλο ανθρωπάκι, προκειμένου να εξηγήσει τι εννοεί; Θυμίζουμε ότι για φράσεις κατά πολύ ηπιότερες οι εισαγγελείς είναι λαλίστατοι αν έχουν ειπωθεί από Χρυσαυγίτες.

Και τον αποκαλούμε θρασύδειλο διότι όταν οι κάτοικοι της περιοχής από όπου κατάγεται του δήλωσαν ξεκάθαρα ότι είναι ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΣ, ξαφνικά θυμήθηκε το εθνόσημο, δηλώνοντας ότι «το τίμησε». Αυτό πάει να πει «ισχυρή υποψηφιότητα», Αλέξη Τσίπρα! Ούτε οι γείτονές του δεν θα τον ψηφίσουν!

Να αφαιρεθεί το όνομα «Αλέξανδρος Νικολαΐδης» από γήπεδο στη Σκύδρα λόγω υποψηφιότητάς του με τον ΣΥΡΙΖΑ ζητούν οι κάτοικοι!

Όμως, η συγκεκριμένη συνέντευξη είχε και ένα άλλο σημαντικό, αφού του δημοσιογράφου που ρωτούσε τον Νικολαΐδη του ξέφυγε ότι η Χρυσή Αυγή προσεγγίζει ή και ξεπερνά το 10%, σε πείσμα των στημένων δημοσκοπήσεων. Το τι απάντησε ο φαιδρός συνεντευξιαζόμενος, είναι προφανώς άνευ σημασίας.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/o-dhmokraths-upopshfios-tou-suriza-nikolaidhs-kalei-tous-polites-na-skotwso#ixzz5lnxiTFid

Exit mobile version