Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Στη Σρι Λάνκα πνίγηκε το αφήγημα του πολυπολιτισμού

Στη Σρι Λάνκα πνίγηκε το αφήγημα του πολυπολιτισμού

«Πολύχρωμες» κοινωνίες οραματίζονται οι απανταχού «αλληλέγγυοι», μαρξιστές και φιλελεύθεροι, οικουμενιστές και διεθνιστές.

Όμως η πραγματικότητα τους διαψεύδει οικτρά με κάθε ευκαιρία. Τελευταίο παράδειγμα, οι θρησκευτικές επιθέσεις που πραγματοποίησαν οι ισλαμιστές στην Σρι Λάνκα και για άλλη μία φορά συγκλονίστηκε ο πλανήτης.

Συγκεκριμένα, σειρά βομβιστικών επιθέσεων από ισλαμιστές πραγματοποιήθηκε σε χριστιανικές εκκλησίες και ξενοδοχεία στην χώρα της νότιας Ασίας, με προσωρινό απολογισμό τους 290 νεκρούς και τους 500 τραυματίες.

Αυτά τα γεγονότα, αξίζει να σημειωθεί, λάβανε χώρα σε έναν τόπο όπου οι μουσουλμάνοι αποτελούν μία μειοψηφία της τάξεως του 10%. Αυτό σε συνδυασμό με τις τρομοκρατικές επιθέσεις που λαμβάνουν χώρα στην Ευρώπη από το 2015 και μετά, δείχνει ξεκάθαρα το ναυάγιο του πολυπολιτισμού.

Επιπροσθέτως των παραπάνω, αυτό το 10% των μουσουλμάνων είναι μόνιμοι κάτοικοι της χώρας, δηλαδή είχαν πολύ περισσότερους κοινωνικούς ενδοιασμούς που θα μπορούσαν να τους σταματήσουν από την εκατόμβη των νεκρών που επέφεραν στην μακρινή ασιατική χώρα.

Είναι σαφές ότι τα «ανοιχτά σύνορα» που οραματίζονται για την Ελλάδα οι Τσίπρας και Μητσοτάκης, ύστερα από εντολή Μέρκελ, Γιούνκερ, θα φέρουν αυτές τις εικόνες και στην Ελλάδα.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/sth-sri-lanka-pnighke-to-afhghma-tou-polupolitismou#ixzz5lpLumCFb

Exit mobile version