Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

H ΝΔ χρωστά αναρίθμητα εκατομμύρια στις τράπεζες και ο Μητσοτάκης κόβει το «δώρο» των Χριστουγέννων στους εργαζόμενους

H ΝΔ χρωστά αναρίθμητα εκατομμύρια στις τράπεζες και ο Μητσοτάκης κόβει το «δώρο» των Χριστουγέννων στους εργαζόμενους

Ό,τι περνάει από το χέρι του κάνει ο Κυριάκος Μητσοτάκης για να αποδείξει πως αποτελεί πολιτικό «παλτό» πρώτου μεγέθους και αντίστοιχος σε ανικανότητα και επικινδυνότητα με τους συριζαίους. Με μια, τουλάχιστον ύποπτη και περίεργη, δήλωσή του ο Μητσοτάκης αφήνει κάτι παραπάνω από ανοιχτό το παράθυρο κατάργησης του «δώρου» των Χριστουγέννων στους εργαζόμενους!

Συγκεκριμένα, δήλωσε ότι «επί της ουσίας μετατρέπουν τους πολίτες σε ομήρους ενός πελατειακού συστήματος», υποστήριξε ότι «η κυβέρνηση αυτή δεν έμαθε τίποτα από τα λάθη του παρελθόντος. Και με πάσα ειλικρίνεια, δεν θέλω μια κοινωνία η οποία στηρίζεται στα δώρα των Χριστουγέννων στο τέλος της χρονιάς». Και σημείωσε ότι «αντί για παροχές, θέλω να εστιάσουμε στη δημιουργία ευκαιριών».

Ο Μητσοτάκης συμπλήρωσε ότι «επομένως εάν χρειάζεται να κάνουμε κάποια εξισορρόπηση στην κοινωνική μας πολιτική, θα πρέπει να επικεντρωθούμε στη στήριξη των μακροχρόνια ανέργων με ευκαιρίες αντί για ένα δώρο το οποίο δεν μπορούμε να είμαστε σίγουροι ότι θα είναι διαθέσιμο για πάντα».

Είναι ολοφάνερο ότι ο Μητσοτάκης και η ΝΔ θα πάρουν «επάξια» την σκυτάλη της μνημονιακής διαχείρισης από τον ΣΥΡΙΖΑ , καλλιεργώντας κλίμα νέων δυσβάσταχτων περικοπών. Ανεξαρτήτως του τι ακριβώς εννοεί ο Μητσοτάκης με το δώρο των Χριστουγέννων, η γενικότερη αντίληψη της ΝΔ κινείται στα αυστηρά πλαίσια της μνημονιακής λαίλαπας.

Και βεβαίως, αποτελεί μέγιστη πρόκληση και ανάλογη ντροπή ένα κόμμα που χρωστά αναρίθμητα εκατομμύρια ευρώ στις τράπεζες, και τα οποία ουσιαστικά τα έχει πάρει ως «θαλασσοδάνεια», να κουνάει τώρα το δάχτυλο στον Ελληνικό Λαό και να μιλά για «τα λάθη του παρελθόντος». Τα όποια υπαρκτά λάθη έγιναν από τη ΝΔ, το ΠΑΣΟΚ, τον ΣΥΡΙΖΑ, απ’ όλο το φάσμα του «Συνταγματικού τόξου» της Μεταπολίτευσης που οδήγησε την Χώρα στην χρεοκοπία και στο χείλος της καταστροφής.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/o-mhtsotakhs-kobei-to-dwro-twn-christougennwn-stous-ergazomenous-thn-wra-po#ixzz5lqPACfAO

Exit mobile version