Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Α. Γρέγος: Διαλύετε την Παιδεία και οδηγείτε τους νέους στην ανεργία! ΒΙΝΤΕΟ

YouTube Poster

Με την ομιλία του στην Ολομέλεια της Βουλής ο Συναγωνιστής Αντώνης Γρέγος κατακεραύνωσε την τακτική της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ να υποβαθμίζει και να ισοπεδώνει την Παιδεία των Ελλήνων.

Πιο συγκεκριμένα, τόνισε ότι όλο και αυξάνονται οι κραυγές των διαφόρων αριστερών για την «ακροδεξιά στα σχολεία» γιατί πολλά απλά δεν μπορούν να δεχτούν την δημοφιλία της Χρυσής Αυγής στους νέους οι οποίοι γνωρίζουν ότι πρόκειται για το μοναδικό γνήσιο πατριωτικό κίνημα της Χώρας.

Στην συνέχεια, ο Βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης έθιξε την τακτική της κυβέρνησης να ισοπεδώνει τις διάφορες βαθμίδες της εκπαίδευσης, μέσω της συγχώνευσης ΑΕΙ και ΤΕΙ, και μάλιστα αυτό να γίνεται χωρίς οργάνωση, χωρίς προσωπικό, χωρίς υποδομές, χωρίς διακριτά γνωστικά αντικείμενα. Σημείωσε δε ότι η περίπτωση του κλάδου των μηχανικών είναι η πιο σοβαρή, καθώς στην ουσία εξοντώνεται αυτό το επάγγελμα.

Ο Συναγωνιστής έκλεισε την ομιλία του σχολιάζοντας τον αφελληνισμό της Παιδείας, με την ενίσχυση του Διεθνούς Πανεπιστημίου της Χώρας με κατά κύριο λόγο φοιτητές από Σκόπια και Αλβανία και με την καθιέρωση υψηλής αμοιβής των ιμάμηδων, που ξεπερνά κατά πολύ τον βασικό μισθό των Ελλήνων. 

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/a.-gregos-dialuete-thn-paideia-kai-odhgeite-tous-neous-sthn-anergia-binteo#ixzz5lqPOqB5K

Exit mobile version