Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Το ΚΚ€ μετατρέπει τα σχολεία στην Πάτρα σε προεκλογικά περίπτερα και οι αρχές «κοιμούνται»

Το ΚΚ€ μετατρέπει τα σχολεία στην Πάτρα σε προεκλογικά περίπτερα και οι αρχές «κοιμούνται»

Έχει αποθρασυνθεί πλήρως ο κομμουνιστής Δήμαρχος Πάτρας από την ασυλία που του παρέχει η κυβέρνηση των μνημονίων και έτσι είδαμε στην πόλη πρωτόγνωρες εικόνες.

Όπως μας πληροφορεί, λοιπόν, τοπική ειδησεογραφική ιστοσελίδα, το βράδυ της 20ης Απριλίου στον προαύλιο χώρο του 12ου Γυμνασίου της Πάτρας κυριάρχησαν οι κόκκινες σημαίες του ΚΚΕ, κρεμασμένες στα κάγκελα, ενώ σε ένα τεράστιο πανό αναγραφόταν «Ζήτω το ΚΚΕ». Είχε προηγηθεί αφισοκόλληση και θυροκόλληση κομματικών ανακοινώσεων στο… Δημοτικό Βρεφοκομείο.

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα dete.gr: «Η εικόνα είναι τουλάχιστον εξοργιστική και αποτυπώνει με τον πλέον σαφή τρόπο ότι η δημοτική αρχή της Πάτρας δεν είναι απλώς φερέφωνο του ΚΚΕ με στόχο τη χρήση του Δήμου Πατρέων ως εφαλτήριο για τη διεύρυνσή της εκλογικής του πελατείας, αλλά και επικίνδυνη καθώς μετατρέπει στοχευμένα τους χώρους των σχολείων της Πάτρας, που θα έπρεπε να χρησιμοποιούνται μόνο από μαθητές, σε κομματικό της «φέουδο». Οι εικόνες αυτές αποτελούν ντροπή για την πόλη της Πάτρας».

Θα κινητοποιηθούν, άραγε, ως οφείλουν οι αστυνομικές και εισαγγελικές αρχές να μαζέψουν τον ανεκδιήγητο δήμαρχο και τα απολιθώματα της προδοσίας που αποτελούν το «κόμμα» του;

Προφανώς και όχι, βεβαίως, αφού όποτε απαιτείται το ΚΚ€ κάνει την βρώμικη δουλειά του συστήματος.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/to-kk-metatrepei-ta-scholeia-sthn-patra-se-proeklogika-periptera-kai-oi-arc#ixzz5lqQlk6vU

Exit mobile version