Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ανησυχία στην Νέα Δημοκρατία για την απήχηση της Χρυσής Αυγής στην Ελληνική Νεολαία

Ανησυχία στην Νέα Δημοκρατία για την απήχηση της Χρυσής Αυγής στην Ελληνική Νεολαία

Το πόσο μεγάλη είναι η ανησυχία των νεοδημοκρατών απέναντι στην απήχηση της Χρυσής Αυγής στην Ελληνική Νεολαία αναδεικνύει το άρθρο που αναρτήθηκε στην άτυπη κομματική ιστοσελίδα της Νέας Δημοκρατίας, το liberal.gr. υπό τον τίτλο «Κυριάκο, μίλα με τους 17αρηδες».

Στο άρθρο αυτό, η ιστοσελίδα, παρακινεί τον Μητσοτάκη να πει ένα «τίμιο και αληθινό παραμύθι» στους νέους για να υφαρπάξει την ψήφο τους, επειδή «δυστυχώς για την δημοκρατία, υπάρχουν δύο κόμματα που διαθέτουν έναν ιδιαίτερο πειστικό λόγο, όταν απευθύνονται στους νέους και ειδικά στους 17άρηδες. Είναι το ΚΚΕ και η Χρυσή Αυγή».

Η αναφορά στο ΚΚ€, βεβαίως, είναι για ξεκάρφωμα του αρθρογράφου, αφού τα απολιθώματα του σταλινισμού έχουν μηδενική απήχηση στην Ελληνική Νεολαία, η οποία τους φτύνει. Φάνηκε αυτό ξεκάθαρα, άλλωστε, σε προ ολίγου καιρού αναλυτική δημοσκόπηση, η οποία έγινε μείζον θέμα από το καθεστώς, όπου φαινόταν ξεκάθαρα ότι η Χρυσή Αυγή είναι δεύτερη δύναμη στην Νεολαία, σε αντίθεση με τους σταλινικούς, οι οποίοι μετά βίας καταγράφονταν στην Νεολαία.

Το κακό για τον Μητσοτάκη, είναι ότι τόσο ο ίδιος, όσο και το κόμμα του είναι «παλτά», ενώ από την άλλη οι νέοι και οι νέες αντιλαμβάνονται απευθείας τα «τίμια και αληθινά παραμύθια» που ενδεχομένως θα πάνε να τους πουλήσουν οι κομματάρχες της Νέας Δημοκρατίας και θα τους γυρίσουν επιδεικτικά την πλάτη.

Κώστας Αλεξανδράκης

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/anhsuchia-sthn-nea-dhmokratia-gia-thn-aphchhsh-ths-chrushs-aughs-sthn-ellhn#ixzz5lr7E9JFe

Exit mobile version