Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΚΚΕ: Το κόμμα των τραπεζιτών!

Λύσσα κακιά έχει πιάσει τους αρθρογράφους-λιβελογράφους των κόκκινων ΜΜΕ, που συναγωνίζονται ποιος θα βρίσει και θα συκοφαντήσει περισσότερο την Χρυσή Αυγή. Υπό την αυστηρή προϋπόθεση, ότι θα κάνει γαργάρα τις καταγγελίες μας για τον άτιμο ρόλο του… τιμημένου κουκουέ στην σύγχρονη πολιτική πραγματικότητα.

Έτσι, σε άρθρο υπό τον τίτλο «Δυνατό ΚΚΕ για να τσακιστεί η ναζιστική Χρυσή Αυγή», ανάμεσα στις συνήθεις ύβρεις («η ναζιστική εγκληματική συμμορία», «τα ναζιστικά αποβράσματα»,  «η χρυσαυγίτικη συμμορία», κ.τ.λ.), διαβάσαμε και την εξής εξωφρενική συκοφαντία: «Είναι ενήμερος για το ρόλο της Χρυσής Αυγής ως τσιράκι των εφοπλιστών. των μεγαλοβιομηχάνων και της μεγαλοεργοδοσίας…».

Μάλιστα! Φυσικά, η Χρυσή Αυγή έχει «λευκό ποινικό μητρώο» και δεν έχει πάρει ούτε δεκάρα τσακιστή από βιομηχάνους, εφοπλιστές και λοιπούς λεφτάδες, κι αυτό έχει αποδειχθεί περίτρανα στους τρεις εξονυχιστικούς ελέγχους που έχει δεχθεί από το ΣΔΟΕ!

Αντιθέτως, το ΚΚΕ αρνείται πεισματικά οποιονδήποτε έλεγχο των οικονομικών του, η δε εξουσία –η κάθε εξουσία- αντιμετωπίζει το θέμα με…

Διαβάστε την συνέχεια στο Εθνικισμός.net

 

Exit mobile version