Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Όλοι οι σκευωροί από Σύριζα μέχρι ΝΔ ενωμένοι κατά της Χρυσής Αυγής στην παρουσίαση του νέου παραληρήματος του Ψαρρά κατά του Ν.Γ. Μιχαλολιάκου!

Όλοι οι σκευωροί από Σύριζα μέχρι ΝΔ ενωμένοι κατά της Χρυσής Αυγής στην παρουσίαση του νέου παραληρήματος του Ψαρρά κατά του Ν.Γ. Μιχαλολιάκου!

Στο πάνελ της ΕΣΗΕΑ φάνηκε ξεκάθαρα ότι στην Ελλάδα υπάρχουν δύο κόμματα, η Χρυσή Αυγή και οι άλλοι, οι «δημοκράτες» που καταδυναστεύουν τον Λαό.

Σε πρόσφατες δηλώσεις του Τσίπρα είχε ειπωθεί η δημιουργία ενός μετώπου κατά της Χρυσής Αυγής από το σύνολο των πολιτικών κομμάτων της αμαρτίας και της προδοσίας. Αυτή η χείρα που έτεινε ο Τσίπρας βρήκε ευήκοα ώτα στην δήθεν αντιπολιτευόμενη ΝΔ και έτσι Σύριζα και ΝΔ, Δένδιας και Βούτσης, βρέθηκαν «αγκαζέ» στο πάνελ της ΕΣΗΕΑ για να υποδεχτούν το νέο παραλήρημα του Ψαρρά σχετικά με την Χρυσή Αυγή και τον Αρχηγό της, Νικόλαο Μιχαλολιάκο.

Ήτανε δε τόσο «δημοκρατική» αυτή η συνάντηση, αφού το πάνελ απάρτιζαν δύο μάρτυρες κατηγορίας, ο Ψαρράς και ο Αλιβιζάτος, ένας από τους πρωτομάστορες στην σκευωρία της Χρυσής Αυγής, ο Δένδιας, και ο πρόεδρος της Βουλής επί Σύριζα, ο Βούτσης. Όλοι αυτοί οι «δημοκράτες» προλόγισαν και υποδέχτηκαν ένα βιβλίο με τίτλο «Το αίνιγμα του Ν. Μιχαλολιάκου», για την συγγραφή του οποίου δεν είχε ερωτηθεί, έστω να πει την άποψή του, ο Νίκος Μιχαλολιάκος.

Στην συγκέντρωση αυτή ειπώθηκαν πολλά απαράδεκτα και υβριστικά, το σημαντικό είναι η ενότητα των ανθελληνικών κομμάτων, απέναντι στην φωνή των Ελλήνων μέσα στην Βουλή, μία ενότητα που δεν έχει σχέση με την δίκη, αφού από πριν ακόμα μπούμε στην Βουλή είχαμε την σφοδρή πολεμική από σύσσωμο το ανθελληνικό τόξο. Είναι δε τόσο ανδρείοι, οι «δημοκράτες», ως προς την πολιτική αντιπαράθεση, που ένα από τα κεντρικά σημεία της «δημοκρατικής» αυτής συναθροίσεως ήταν το πώς θα τεθεί εκτός νόμου η Χρυσή Αυγή, παρά τις συνταγματικές επιταγές.

Κυριακή κοντή γιορτή, «δημοκράτες», και ο Λαός θα σας δώσει ένα δισεπίλυτο πρόβλημα, που δεν θα είναι άλλο από το αποτέλεσμα των εκλογών.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/oloi-oi-skeuwroi-apo-suriza-mechri-nd-enwmenoi-kata-ths-chrushs-aughs-sthn#ixzz5lrW58qy4

Exit mobile version