Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Μ. Τρίτη 23 Απριλίου 2019

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Μ. Τρίτη 23 Απριλίου 2019

Αποφάσισαν και διάταξαν οι του δημοτικού συμβουλίου της Αθήνας να μην εφαρμοστεί ο εκλογικός νόμος και η παράταξη του κου Κασιδιάρη να μην έχει κανένα σημείο προβολής πουθενά στην Αθήνα. Οι “μέγα” δημοκράτες απαγορεύουν την ισότιμη αντιμετώπιση της δεύτερης δημοτικής παράταξης σύμφωνα με τις δημοσκοπήσεις. Νομίζουν ότι έτσι θα μας πείσουν να τους ψηφίσουμε. Λογαριάζουν χωρίς τους δημότες και με αυτά που κάνουν όχι μόνο θα ψηφίσουμε τον κο Κασιδιάρη αλλά θα τον υποστηρίξουμε και με όλες μας τις δυνάμεις. Ντροπή τους, μας έχουν κάνει τις γειτονιές μας χειρότερες από χαβούζες και τους ενοχλεί η Χρυσή Αυγή λες και αυτή κυβέρνησε 40 χρόνια. θα τους χαλάσουμε το κέφι την ημέρα των εκλογών και θα τους απολαύσουμε να κλαίγονται στα κανάλια.

K. O.

Στη Σρι Λάνκα πνίγηκε το αφήγημα του πολυπολιτισμού

O Δένδιας, ένα από τα τσιράκια του Σαμαρά που έστησε την σκευωρία της Χρυσής Αυγής, αγκαλιά με τους συριζαίους, θα παρουσιάσει το νέο βιβλίο του Ψαρρά για την Χρυσή Αυγή. Να τα βλέπουν αυτά οι ευκολόπιστοι. Δεξιοί και αριστεροί, όλοι μαζί  εναντίον της Χρυσής Αυγής, του μοναδικού εχθρού τους, αφού μεταξύ τους τα έχουν βρει. Τα γεγονότα είναι αδιαμφισβήτητα και δεν χωρά αμφιβολία ότι ο ένας καλύπτει τον άλλο, φτιάχνοντας ένα “μαγικό” δίπολο με αποκόμματα δορυφόρους ώστε να φροντίζουν να εγκλωβίζουν τις όποιες αγνές αντιδράσεις των ψηφοφόρων. Το μόνο κόμμα που δεν μπορούν να ελέγξουν είναι η Χρυσή Αυγή γι’ αυτό και σύσσωμοι την πολεμούν και την αποκλείουν από τον δημόσιο διάλογο. Αυτό το κάνουν γιατί η Χρυσή Αυγή είναι η μόνη πολιτική δύναμη που μιλάει με την αλήθεια και την λογική προσελκύει όλα τα υγιή στοιχεία της κοινωνίας, που στο τέλος θα είναι και η πλειοψηφία. Συνεχίζουμε ακάθεκτοι μέχρι την Νίκη!

Ιωάννης Ρ.

Νέα αποθράσυνση των τούρκων: Θέτουν θέμα αποστρατικοποίησης στο Αιγαίο!

Αντιδρούμε στους προδότες που έρχονται στα ιερά μας χώματα της Μακεδονίας, της Μακεδονίας που πρόδωσαν και ζητούν ψήφο και μας στέλνουν την αστυνομία. Μας χαρακτηρίζουν νεοναζί και χρυσαυγίτες επειδή δεν ανεχόμαστε να χαρίζουν με μια υπογραφή την ιστορία και την κληρονομιά μας. Οι παππούδες μας πολέμησαν για αυτή την γη, μάτωσαν και έχασαν αγαπημένα τους πρόσωπα για να παραμείνει Ελληνική και να μην γίνει βορά στους βούλγαρους και τους κομιτατζήδες. Έρχονται τώρα οι απόγονοι των εαμοβούλγαρων που την χάρισαν με τις υπογραφές τους και μας χαρακτηρίζουν χρυσαυγίτες και ρατσιστές. Ναι, και χρυσαυγίτες θα γίνουμε και ότι άλλο χρειαστεί, αρκεί να είμαστε απέναντί από τους προδότες και να υπερασπιστούμε την Πατρίδα μας. Δεν σας έχω ξαναψηφίσει αλλά θα το κάνω αυτή την φορά με μεγάλη ευχαρίστηση. Ας πάει η ΝΔ να τηρήσει την προδοτική συμφωνία των συριζαίων και να ζητήσει ψήφους από τους σκοπιανούς. Μας έχουν αηδιάσει όλοι τους. Ζήτω η Ελλάδα!

Κωνσταντίνος Π., Κιλκίς

Χρυσή Αυγή: Εθνική απαίτηση οι γερμανικές επανορθώσεις… Και σειρά να παίρνουν οι συμμορίτες του ΚΚΕ!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-m.-trith-23-apriliou-2019#ixzz5lraOUbaE

Exit mobile version