Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ο «αντιρατσισμός» πουλά τα ναρκωτικά στα Εξάρχεια

Μια περιοχή ασφυξίας, παρακμής και τρόμου έχουν καταντήσει τα Εξάρχεια για τους κατοίκους τους, οι οποίοι βλέπουν τις συμμορίες των «αντιεξουσιαστών» να έχουν στήσει την δική τους μοχθηρή εξουσία, με τεράστια, ανήθικα και παράνομα κέρδη. Χαρακτηριστικά είναι τα όσα διαβάζουμε στο «Πρώτο Θέμα», όπου ανάμεσα σ’ άλλα αναφέρονται και τα εξής:

«Η απουσία της Αστυνομίας από την περιοχή αποτελεί τον βασικό παράγοντα της ανομίας που επικρατεί. Οι μαφίες των ναρκωτικών, εκμεταλλευόμενες τη χαλαρή αυτή κατάσταση, έχουν μετατρέψει τα Εξάρχεια σε κέντρο διακίνησης φθηνών και κακής ποιότητας ναρκωτικών για όλη την Αττική. Αλβανοί μαφιόζοι λύνουν και δένουν με δεκάδες ντελιβεράδες ηρωίνης και χασίς να περιφέρονται στην πλατεία, «επιστάτες» με πιτ μπουλ να περιπολούν στα στενά δρομάκια για να ελέγχουν αν όλα πάνε καλά στα τσιφλίκια τους και τα μαχαίρια να βγαίνουν σε όποιον τολμήσει να αμφισβητήσει την κυριαρχία τους. 

Στα στενά της Στουρνάρη, της Θεμιστοκλέους καθημερινά διακινούνται τεράστιες ποσότητες λαθραίων τσιγάρων από τη μαφία του Πακιστάν και του Μπαγκλαντές. Ταλαίπωροι μετανάστες ναυλώνονται από τους μαφιόζους για ένα κομμάτι ψωμί και φορτωμένοι με πλαστικές τσάντες τη στήνουν κατά μήκος της Στουρνάρη για να πουλήσουν λαθραία τσιγάρα κακής ποιότητας. «Αν προσπαθήσει κάποιος άλλος να πουλήσει τσιγάρα στην πιάτσα αυτή, θα τον φάνε ζωντανό. Όμως για την πακιστανική και μπαγκλαντεσιανή μαφία δεν αντιδρά κανένας…», λέει στο «ΘΕΜΑ» αξιωματικός με άριστη γνώση της πραγματικότητας των Εξαρχείων. 

Στην πλατεία, στη Σπύρου Τρικούπη και τη Στουρνάρη βαποράκια -Σύροι, Ιρακινοί και Αφγανοί- σπρώχνουν ηρωίνη, κοκαΐνη, χάπια και χασίς δουλεύοντας για λογαριασμό των Αλβανών μεγάλων αφεντικών. Και όλα αυτά την ώρα που γύρω από το Πολυτεχνείο καθημερινά Αφρικανοί μετανάστες που δεν έχουν στον ήλιο μοίρα απλώνουν τα λευκά σεντόνια με τα διάφορα προϊόντα μαϊμού χωρίς κανείς να αντιδρά. Η Αστυνομία απούσα, οι συλλογικότητες των Εξαρχείων αδιάφορες και τα κέρδη από το παρεμπόριο να ανέρχονται σε πολλές χιλιάδες ευρώ».

Με απλά λόγια, ο «αντιρατσισμός» και ο «αντιφασισμός» αποτελούν το απαραίτητο άλλοθι για κάποιους αδίστακτους κακοποιούς και εγκληματίες, οι οποίοι κάτω από την μάσκα του «αντιεξουσιαστή» και του «αλληλέγγυου» στήνουν βρώμικες κερδοσκοπικές επιχειρήσεις.

«Αλβανοί μαφιόζοι», «μαφία του Πακιστάν και του Μπαγκλαντές», «βαποράκια-Σύροι, Ιρακινοί και Αφγανοί- σπρώχνουν ηρωίνη, κοκαΐνη, χάπια και χασίς», «Αφρικανοί μετανάστες με τα διάφορα προϊόντα-μαϊμού», αυτό είναι το… νόημα του «ταξικού πολέμου», όπως παρουσιάζουν το εφιαλτικό παραμύθι τους οι παρακρατικοί έμποροι των ναρκωτικών και της γενικότερης ανομίας.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/o-antiratsismos-poula-ta-narkwtika-sta-ejarcheia#ixzz5lvRYVTBT

Exit mobile version