Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Έπεσαν οι μάσκες! Ομόφωνη απόφαση του δημοτικού συμβουλίου Θεσσαλονίκης για τον αντισυνταγματικό αποκλεισμό της “Ελληνικής Αυγής” από τα δημοτικά MME

Έπεσαν οι μάσκες! Ομόφωνη απόφαση του δημοτικού συμβουλίου Θεσσαλονίκης για τον αντισυνταγματικό αποκλεισμό της “Ελληνικής Αυγής” από τα δημοτικά MME

Με συνοπτικές διαδικασίες και χωρίς περαιτέρω χρονοτριβές ολοκληρώθηκε η διαδικασία ενημέρωσης σχετικά με την κατανομή τηλεοπτικού χρόνου στους υποψήφιους δημάρχους, η κατάληξη της οποίας αναδεικνύει ότι μοναδικός αντίπαλος των εθνομηδενιστών και νεοφιλελεύθερων συνοδοιπόρων τους ήταν και είναι η Ελληνική Αυγή.

Μετά την αρχική τοποθέτηση του πρώην προέδρου του δημοτικού συμβουλίου Θεσσαλονίκης σχετικά με την αυθαίρετη απόφαση του 2014 περί αποκλεισμού της Ελληνικής Αυγής από τα δημοτικά ενημερωτικά μέσα, τη σκυτάλη πήραν όλες οι παρατάξεις των λοιπών κομμάτων και επικαλούμενες αστείες προφάσεις συναποφάσισαν εν τέλει για την εκ νέου αντισυνταγματική φίμωση μιας παράταξης η οποία απόσπασε 8% στις τελευταίες αυτοδιοικητικές εκλογές, καθιστώντας σαφές τον τρόπο με τον οποίο η τωρινή διοίκηση αλλά και οι διεκδικητές της εξουσίας αντιλαμβάνονται το διάλογο, τη δημοκρατία και το δικαίωμα στην ελεύθερη έκφραση.

Δεν είναι μόνο ο απερχόμενος αποτυχημένος δήμαρχος ο οποίος αναμάσησε τα γνωστά περί “υποδίκων” και προσβολής της δημοκρατίας από τους “φασίστες” για να δικαιολογήσει τον αυταρχισμό της παράνομης αυτής απόφασης, είναι και οι “αντιστασιακοί” του ΚΚΕ οι οποίοι για πολλοστή φορά κρύφτηκαν πίσω από τον Μπουτάρη για να επικαλεστούν λίγο αργότερα… απόφαση του κοινοβουλίου σύμφωνα με την οποία η αναστολή χρηματοδότησης της Χρυσής Αυγής αποτελεί στοιχείο για τον ολοκληρωτικό αποκλεισμό των εθνικιστών από όλα τα ενημερωτικά μέσα.

Ο επικεφαλής της Ελληνικής Αυγής για τη Θεσσαλονίκη κι εκ νέου υποψήφιος δήμαρχος, Ματθαιόπουλος Αρτέμης απάντησε, λέγοντας ότι η εν λόγω απόφαση είναι παράνομη και καταχρηστική και πως το “πλεόνασμα δημοκρατίας” στο δημοτικό συμβούλιο του περιποιεί τιμή, αφού αποδεικνύεται ξανά ότι μοναδικός φόβος όλων των παρατάξεων είναι η αυτή των εθνικιστών.

Σε κάθε περίπτωση η Ελληνική Αυγή για τη Θεσσαλονίκη θα διεκδικήσει με κάθε νόμιμο μέσο το δικαίωμα της στην ελεύθερη έκφραση και υπενθυμίζει πως ο αντίστοιχος αποκλεισμός της από τα ΜΜΕ το 2014 όχι μόνο δεν επηρέασε το τελικό αποτέλεσμα, αλλά την ανέδειξε σε 4η δύναμη με ποσοστό 8% και αποτελεί βεβαιότητα το γεγονός ότι όλοι εκείνοι που εισηγούνται τον αφανισμό μας από τον πολιτικό χάρτη θα τον βιώσουν οι ίδιοι στις εκλογές της 26ης Μαΐου, ζώντας παράλληλα τον εφιάλτη μιας πολύ πιο ενισχυμένης Ελληνικής Αυγής.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/epesan-oi-maskes-omofwnh-apofash-tou-dhmotikou-sumbouliou-thessalonikhs-gia#ixzz5lvSoSF6k

Exit mobile version