Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η ΝΔ συναγωνίζεται σε εθνομηδενισμό τον ΣΥΡΙΖΑ: Τεμενάδες Μητσοτάκη στον ανθέλληνα Βέμπερ

Όταν η ΝΔ με τις ενέργειές της δίνει «πόντους» εδάφους για να στηριχθεί ο εθνομηδενιστικός ΣΥΡΙΖΑ, τότε ανήκει και η ίδια σε κοινό ανθελληνικό στρατόπεδο. Μια απ’ αυτές τις ενέργειες της ΝΔ αφορούν την απίστευτα δουλοπρεπή στάση της απέναντι στον Μάνφρεντ Βέμπερ. 

Ο υποψήφιος του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος για την προεδρία της Κομισιόν -παρότι έχει κρατήσει εχθρική στάση εναντίον της Χώρας μας για Εθνικά ζητήματα, ενώ είναι υπέρμαχος και της σκληρής λιτότητας και των Μνημονίων- έχει το θράσος να χρησιμοποιεί την Ελλάδα ως αφετηρία της τελευταίας φάσης της προεκλογικής εκστρατείας του. Μάλιστα, την Μεγάλη Τρίτη έχει προγραμματιστεί «φιέστα» στο Zάππειο, όπου θα μιλήσει, ενώ νωρίτερα θα μεταβεί στην Νεμέα, παρουσία του προέδρου της ΝΔ.

Θυμίζουμε ότι ο Βέμπερ έχει εκφράσει άκρως αντικοινωνικές και νεοφιλελεύθερες θέσεις, έχοντας ασκήσει κριτική σε όσους στοχοποιούσαν τον Σόιμπλε, ενώ από τις πιο χαρακτηριστικές θέσεις του τα τελευταία χρόνια ήταν η διαφωνία του με την διανομή του κοινωνικού μερίσματος σε συνταξιούχους κ.λπ. Υπενθυμίζεται ακόμη ότι ο Βέμπερ καταψήφισε στο Ευρωκοινοβούλιο την αναγνώριση της Γενοκτονίας των Ποντίων.

Αυτοί είναι οι «φίλοι» και οι «σύμμαχοι» της πατριδοκάπηλης ΝΔ, η οποία επί της ουσίας ανήκει στο ίδιο ανθελληνικό στρατόπεδο με τον ΣΥΡΙΖΑ.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-nd-sunagwnizetai-se-ethnomhdenismo-ton-suriza-temenades-mhtsotakh-ston-an#ixzz5lvURZFtl

Exit mobile version