Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δένδιας σε Ψαρρά, Βούτση, Αλιβιζάτο και λοιπό “συνταγματικό τόξο”: Όλοι μαζί κατά της Χρυσής Αυγής! 2 ΒΙΝΤΕΟ

YouTube Poster

Το διαχρονικό σύνθημα της Χρυσής Αυγής “Εναντίον Όλων” επιβεβαιώθηκε για ακόμη μια φορά από την χθεσινή βιβλιοπαρουσίαση του επαγγελματία “αντιφασίστα” και συκοφάντη Ψαρρά στην ΕΣΗΕΑ, όπου συμμετείχε σύσσωμο το “συνταγματικό τόξο” για να καταδικάσει τους Έλληνες Εθνικιστές.

Η κοινή παρουσία του Κοινοβουλευτικού εκπροσώπου της ΝΔ, Δένδια, του Συριζαίου προέδρου της Βουλής, Βούτση, αλλά και του φιλά προσκείμενου στο ΠΑΣΟΚ και το Ποτάμι, καθηγητή Αλιβιζάτου μαζί με τον θεωρητικό της σκευωρίας, Ψαρρά επιβεβαιώνει πως ο κοινός εχθρός τους δεν είναι άλλος από την Χρυσή Αυγή.

Ο Δένδιας μάλιστα αφού εκθείασε το… πόνημα του Ψαρρά, «το αίνιγμα του Ν. Μιχαλολιάκου», δεν παρέλειψε να ζητήσει την συναίνεση ΟΛΩΝ των “δημοκρατών” για την καταδίκη και τον συνεχιζόμενο αποκλεισμό κατά της Χρυσής Αυγής. Σε αυτήν του τοποθέτηση μάλιστα καταχειροκροτήθηκε από τους παρευρισκόμενους, ανάμεσα στους οποίους συμπεριλαμβάνονταν και ο πρώην υπουργός Δικαιοσύνης του ΣΥΡΙΖΑ, Παρασκευόπουλος.

Αυτή είναι η δεύτερη φορά που Συριζαίοι χειροκροτούν τον σκευωρό Δένδια μετά τον χειροκρότημα στην Βουλή, όταν ο εν λόγω απέρριπτε εκ μέρους της ΝΔ την ένσταση αντισυνταγματικότητας κατά της συμφωνίας των Πρεσπών από την Χρυσή Αυγή.

Να σημειωθεί πως ο Συριζαίος πρόεδρος της Βουλής, Βούτσης ζήτησε από τα κανάλια και τις φυλλάδες να μην προβάλλουν (!) τους Βουλευτές της Χρυσής Αυγής, γιατί τους έχουν κάνει τηλεπερσόνες! Εντελώς εκτός τόπου και χρόνου οι διώκτες της Χρυσής Αυγής ζητούν νέους παράνομους αποκλεισμούς και φίμωση.

Την ηχηρή απάντηση θα την λάβουν από τον Ελληνικό Λαό την Κυριακή των εκλογών!

Χέρι-χέρι Βούτσης και Δένδιας στην βιβλιοπαρουσίαση του αντιχρυσαυγίτικου παραληρήματος του Ψαρρά

Όλοι οι σκευωροί από Σύριζα μέχρι ΝΔ ενωμένοι κατά της Χρυσής Αυγής στην παρουσίαση του νέου παραληρήματος του Ψαρρά κατά του Ν.Γ. Μιχαλολιάκου!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/dendias-se-psarra-boutsh-alibizato-kai-loipo-suntagmatiko-tojo-oloi-mazi-ka#ixzz5lwFsQMLN

Exit mobile version