Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Κοινή γραμμή Καμίνη – Μπουτάρη κατά των υποψηφίων δημάρχων της “Ελληνικής Αυγής”

Κοινή γραμμή Καμίνη - Μπουτάρη κατά των υποψηφίων δημάρχων της “Ελληνικής Αυγής”

Μετά τον παράνομο αποκλεισμό της «Ελληνικής Αυγής για την Αθήνα» από τους χώρους που κατά νόμον πρέπει να της παραχωρηθούν, είδαμε ότι και στην Θεσσαλονίκη αποφασίστηκε ο αποκλεισμός της «Ελληνικής Αυγής για την Θεσσαλονίκη» από τον δημόσιο διάλογο στα δημοτικά ΜΜΕ.

Πρόκειται για μία ξεκάθαρη κοινή γραμμή ανάμεσα στους ανθέλληνες δημάρχους Αθηνών και Θεσσαλονίκης, Καμίνη και Μπουτάρη για «δημοκρατική λογοκρισία» των αυτοδιοικητικών παρατάξεων που πρόσκεινται στην Χρυσή Αυγή.

Ο λόγος για αυτόν τον «δημοκρατικό αποκλεισμό» δεν είναι άλλος από τον τρόμο της επέλασης της Χρυσής Αυγής στους δύο αυτούς δήμους.

Δεν είναι τυχαίο πως η «Ελληνική Αυγή» στην Αθήνα καταγράφεται ξεκάθαρα δεύτερη στην εκτίμηση ψήφου, ενώ στην Θεσσαλονίκη ο υποψήφιος Δήμαρχος της «Ελληνικής Αυγής» κερδίζει το χειροκρότημα των εργαζομένων στον Δήμο όπου κι αν βρεθεί.

Ελλείψει επιχειρημάτων και διάθεσης για να ηττηθούν πανηγυρικά στον πολιτικό διάλογο, οι δύο «φανατικοί δημοκράτες» δήμαρχοι αποφασίζουν και διατάζουν τον παράνομο αποκλεισμό της Χρυσής Αυγής από τον δημόσιο διάλογο και την προβολή με την ελπίδα πως αυτό θα σημάνει και την συρρίκνωση των ποσοστών. Θυμίζουν, έτσι, οι «δημοκράτες» τις στρουθοκαμήλους που κρύβουν το κεφάλι τους στην άμμο όταν πλησιάζει ο κίνδυνος.

Δυστυχώς για αυτούς το κόλπο δεν θα πετύχει και έτσι θα έρθουν αντιμέτωποι με το αποτέλεσμα των εκλογών το βράδυ της Κυριακής των εκλογών.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/koinh-grammh-kaminh-mpoutarh#ixzz5lwbmOMx4

Exit mobile version