Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Μ. Τετάρτη 24 Απριλίου 2019

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Μ. Τετάρτη 24 Απριλίου 2019

Άγιες μέρες και η χώρα έχει παραδοθεί στις ορδές των μωαμεθανών. Αν τυχόν μιλήσει κάποιος ή διαμαρτυρηθεί αμέσως τον δικάζουν ως ρατσιστή και ξενοφοβικό, ενώ στην ουσία εμείς είμαστε οι αποδέκτες τους κρατικού ρατσισμού και των προνομίων δύο ταχυτήτων. Ο Έλληνας πληρώνει για να έχει δωρεάν τα πάντα ο παράνομος μετανάστης. Τον βαφτίζουν “πρόσφυγα”, τον βάζουν σε καθεστώς προστασίας και μετά τον χρίζουν Έλληνα ιθαγενή ψηφοφόρο τους. Αυτός είναι ο πραγματικός φασισμός και μας πνίγει καθημερινά. Έχουμε χάσει τον έλεγχο της καθημερινότητάς μας και δεν ορίζουμε πλέον το μέλλον των παιδιών μας. Δεν είναι ζωή σε σύγχρονη κοινωνία αυτή αλλά σε ζούγκλα αποκάλυψης. Πρέπει να μπει ένα τέλος σε αυτή την κατρακύλα και μόνο η Χρυσή Αυγή μπορεί. Είναι η τελευταία μας ελπίδα.

Κυριάκος Π.

Κοινή γραμμή Καμίνη – Μπουτάρη κατά των υποψηφίων δημάρχων της “Ελληνικής Αυγής”

Έχουμε τον Τσίπρα που είναι ξύλο απελέκητο και ξεπούλησε ακόμα και τις πέτρες (βλέπε Μακεδονία) έχουμε και τον Μητσοτάκη, τον υπάλληλο της Μπίλντερμπεργκ και της Ζίμενς να προσκυνά τον ανθέλληνα Βέμπερ του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος. Αυτά για όσους νομίζουν ότι οι ευρωεκλογές είναι “χαλαρή” ψήφος. Αυτοί κυβερνούν δυστυχώς και πρέπει να δυναμώσουμε τις εθνικές φωνές μέσα στο ευρωκοινοβούλιο κατά των τραπεζών και της παγκοσμιοποίησης. Καμία ανοχή στους υπαλλήλους των Γερμανών και στους προδότες! Η Ελλάδα θα νικήσει!

Μ.Ε.

Καμπανάκι κινδύνου από το «Έθνος»: «Κοινός προεκλογικός στόχος να μην είναι τρίτο κόμμα η Χρυσή Αυγή»!

Οι εκκλησίες γεμάτες προς πείσμα των καιρών και των πολιτικάντηδων. Οι Ορθόδοξοι Έλληνες δίνουν το μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση πως η Ελλάδα θα αντισταθεί και θα υπερασπιστεί τους βωμούς και τις εστίες τους. Όσο κι αν προσπαθούν να μας πείσουν ότι ο αγώνας είναι χαμένος μην απογοητεύεστε, διότι αν ήταν χαμένος δεν θα μας φοβόντουσαν τόσο πολύ. Καλή Ανάσταση εύχομαι στο Έθνος και την Πατρίδα μας. Καλή δύναμη αδέρφια!

Κ. Ι.

Περιοδεία υποψήφιου Περιφερειάρχη Αττικής με την “Ελληνική Αυγή”, Ηλία Παναγιώταρου στα Βίλια και την Μάνδρα – Βίντεο, Φωτογραφίες

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-m.-tetarth-24-apriliou-2019#ixzz5lxOPwwDI

Exit mobile version