Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Νέες προκλήσεις του αλβανικού κράτους: Μπλοκάρουν το πόρισμα για την δολοφονία του Κωνσταντίνου Κατσίφα

Συνεχίζουν τις αήθεις προκλήσεις τους οι αλβανοί σε βάρος του Βορειοηπειρωτικού Ελληνισμού και του δολοφονηθέντος Εθνομάρτυρα Κωνσταντίνου Κατσίφα.

Ανήμερα της Λαμπρής συμπληρώνονται 6 μήνες από την άνανδρη δολοφονία του Κωνσταντίνου Κατσίφα. Τυπικά, η Εισαγγελία Τιράνων θα πρέπει να παραδώσει το πόρισμα για τον θάνατό του. Όσοι γνωρίζουν όμως πρόσωπα και πράγματα εκτιμούν ότι θα ζητήσουν και άλλο χρόνο.

Για να καθυστερήσουν, προβάλλουν τώρα νέο εμπόδιο. Ζητούν από την πρώην σύζυγο του Κωνσταντίνου Κατσίφα να καταθέσει… την στιγμή που ο πατέρας του Κωνσταντίνου, Γιάννης, έχει δηλώσει παράσταση στην ποινική διαδικασία. Η Εισαγγελία Τιράνων διεμήνυσε ότι δεν αναγνωρίζουν τον πατέρα του άλλα την… πρώην σύζυγο!

Από καταθέσεις γνωρίζουν ότι ο Κωνσταντίνος και η πρώην σύζυγος του τα τελευταία χρόνια δεν είχαν επαφή, άρα δεν ξέρει να δώσει στοιχεία. Και όμως επιμένουν…

Οι αλβανοί δεν απαντούν όμως ούτε στα αιτήματα των δικηγόρων της οικογένειας. Το γραφείο του κ. Ευθύμιου Ναυρίδη έχει κάνει 4 αιτήσεις, αλλά δεν έχει πάρει απάντηση.

Το πόρισμα για το θάνατο του Κωνσταντίνου Κατσίφα έπρεπε να ολοκληρωθεί τρεις μήνες μετά το θάνατό του. Η Εισαγγελία Τιράνων πάτησε πάνω στο δικαίωμα που της δίνεται από την αλβανική νομοθεσία και πήρε άλλους τρεις μήνες. Τώρα που εκπνέει και αυτή η προθεσμία εφευρίσκουν νέα εμπόδια .

Είναι κάτι παραπάνω από εμφανές ότι η συνεχιζόμενη κωλυσιεργία του αλβανικού κράτους στην υπόθεση της δολοφονίας του Κωνσταντίνου Κατσίφα έχει ως σκοπό την συγκάλυψη της ξεκάθαρης ενοχής τόσο του ιδίου όσο και των εκτελεστικών οργάνων του.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/proklhtikoi-oi-albanoi-mplokaroun-to-porisma-gia-thn-dolofonia-tou-kwnstant#ixzz5m1QZSZJM

Exit mobile version