Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Σε αριστερές εκδηλώσεις έδινε το παρόν ο μανιακός δολοφόνος της Κύπρου

Το παρόν σε αριστερές εκδηλώσεις έδινε ο μανιακός δολοφόνος στην Κύπρο, με ό,τι βεβαίως μπορεί να συνεπάγεται αυτό για τις πολιτικές του πεποιθήσεις.

Ο λοχαγός του Κυπριακού Στρατού Νίκος Μεταξάς, ο οποίος έχει ομολογήσει τη διάπραξη τριών φόνων, ακόμα και μετά την ανακάλυψη του πτώματος της 38χρονης Marry Rose στις 14 Απριλίου, δεν είχε καμία αναστολή να εμφανιστεί δημοσίως και να εργαστεί ως φωτογράφος και κινηματογραφιστής σε τιμητική εκδήλωση για τον Δημήτρη Χριστόφια στο σωματείο «Δίκωμο ’74». 

Στην εκδήλωση βρίσκονταν, πέρα από τον Δημήτρη Χριστόφια, ο Γ.Γ. του ΑΚΕΛ Άντρος Κυπριανού, βουλευτές, ευρωβουλευτές, δήμαρχοι και πολλοί παράγοντες της πολιτικής ζωής της Κύπρου.

Βεβαίως, το γεγονός ότι ο δολοφόνος έδινε το παρόν σε κομμουνιστικές εκδηλώσεις θα μείνει τώρα εντελώς ασχολίαστο. Εάν, όμως, ήταν απλώς περαστικός από κάποια εκδήλωση της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ή του ΕΛΑΜ τότε όλα τα ΜΜΕ θα μιλούσαν για «εγκληματική οργάνωση», «αυγά του φιδιού», «φασίστες δολοφόνους» κ.ο.κ.

Όταν η παράνοια της «πολιτικής ορθότητας» έρχεται σε αδιέξοδο…

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/se-aristeres-ekdhlwseis-edine-to-paron-o-maniakos-dolofonos-sthn-kupro#ixzz5m22SHQfg

Exit mobile version