Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Μ. Πέμπτη 24 Απριλίου 2019

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Μ. Πέμπτη 24 Απριλίου 2019

Η Χρυσή Αυγή είναι το μοναδικό μας στήριγμα σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς που η Ελλάδα κατασπαράζεται από τα όρνεα. Μόνο εσείς αντιστέκεστε με το χαμόγελο στα χείλη και μας δίνετε δύναμη να συνεχίζουμε να ελπίζουμε. Υπάρχει πολύς κόσμος που φοβάται να εκδηλωθεί φανερά. Δυστυχώς φοβούνται την οργή του συστήματος. Μόνο οι λίγοι ξεχώριζαν, οι αγνοί πολεμιστές που για την Ελλάδα ήταν πάντα πρόθυμοι να δώσουν και την ζωή τους. Αυτοί είστε, οι πολεμιστές της Ελλάδας και ό,τι κι αν αντιμετωπίσετε να θυμάστε ότι δεν είστε μόνοι! Έχουν θυσιαστεί εκατοντάδες χιλιάδες πολεμιστές στους αιώνες των αιώνων για τούτη την ιερή Γη! Ο Θεός των Ελλήνων να σας έχει πάντα γερούς και δυνατούς. Ζήτω η Ελλάς!

Η. Τ.

Νέες προκλήσεις του αλβανικού κράτους: Μπλοκάρουν το πόρισμα για την δολοφονία του Κωνσταντίνου Κατσίφα

Ο Δένδιας μαζί με τον Ψαρρά και τον Βούτση χέρι – χέρι στην παρουσίαση του βιβλίου του Ψαρρά. Οι σκευωροί μαζί με τους προδότες αγκαλιά και χέρι χέρι και μετά κατηγορούν την Χρυσή Αυγή για συνεργασίες και ανίερες συμμαχίες. Δεν μπορούν όμως να κρύψουν αυτό που πραγματικά συμβαίνει. Έχουν φτιάξει το παιχνίδι στα μέτρα τους αλλά λησμόνησαν ότι όταν οι άνθρωποι κάνουν σχέδια, ο Θεός γελάει και για την δικιά τους περίπτωση. Ο Θεός έστειλε την Χρυσή Αυγή για να τους τιμωρήσει. Θέλουν δεν θέλουν θα νιώσουν την τιμωρία στο πετσί τους ό,τι κι αν κάνουν. Δεν είναι όλα στο χέρι τους. Καλή Ανάσταση στην Πατρίδα μας!

Κωνσταντίνος Ο.

104 χρόνια από την Γενοκτονία των Αρμενίων: Δεν ξεχνούμε τα εγκλήματα των Οθωμανών!

Άγιες ημέρες, ας πάψουν να μιλάνε για λίγο τα κομματόσκυλα του αντι-δημοκρατικού τόξου και ας ζητήσουν συγχώρεση για όλη αυτή την δυστυχία που έχουν προκαλέσει στους Έλληνες. Οικογένειες υποφέρουν, άνθρωποι αυτοκτονούν από την απόγνωση, ας σταματήσουν να μιλάνε και ας αναλογιστούν τις ευθύνες τους, Τα σάβανα δεν έχουν τσέπες, όλα εδώ θα τα αφήσουμε. Καλή Ανάσταση και καλή δύναμη σε όλους τους Χρυσαυγίτες και Χρυσαυγίτισσες!

Μαρία Τ.

Tweet Ν. Γ. Μιχαλολιάκου για τις αθλιότητες Πολάκη για τον Κυμπουρόπουλο

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-m.-pempth-24-apriliou-2019#ixzz5m6w0xfxF

Exit mobile version