Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Ν.Δ λογοκρίνει το καλωσόρισμα της προδοτικής Συμφωνίας των Πρεσπών από τον Βέμπερ – Είναι συνένοχοι στο ξεπούλημα της Μακεδονίας ΜΑΣ!

Η Ν.Δ λογοκρίνει το καλωσόρισμα της προδοτικής Συμφωνίας των Πρεσπών από τον Βέμπερ - Είναι συνένοχοι στο ξεπούλημα της Μακεδονίας ΜΑΣ!

Είναι πραγματικά απίστευτο το σε τι μεθόδους παραχάραξης μπορεί να φτάσει η Ν.Δ προκειμένου να καλύψει την πατριδοκαπηλία της, καθώς σε κοπτοραπτική και λογοκρισία στην δήλωση του Μάνφρεντ Βέμπερ κατά την προχθεσινή συνέντευξη τύπου για την Συμφωνία των Πρεσπών επιδόθηκε το επικοινωνιακό επιτελείο της!

Συγκεκριμένα, στο επίσημο ενημερωτικό δελτίο Τύπου, η αξιωματική αντιπολίτευση, προκειμένου να συμβαδίζει με την θέση της και να αποκρύψει ότι ο ανθέλληνας υποψήφιος πρόεδρος της Κομισιόν αποδέχεται την κυρίαρχη άποψη των Ευρωπαίων για το Σκοπιανό, παρέλειψε σκέλος της δήλωσής του.

Έτσι, αφαίρεσε τη φράση «στην Ευρώπη καλωσορίζουν τη Συμφωνία των Πρεσπών» και προέβαλε μόνο την φράση «αντιμετωπίζουμε με σεβασμό τις ανησυχίες των πολιτών»…

Θυμίζοντας την τακτική της στρουθοκαμήλου (η οποία κρύβοντας το κεφάλι της νομίζει ότι είναι ολοκληρωτικά αθέατη), η Ν.Δ θεωρεί ότι μπορεί να συνεχίζει να ξεγελά συνολικά τον Ελληνικό Λαό για την υποκριτική στάση της απέναντι στην προδοτική Συμφωνία των Πρεσπών, καθώς έμμεσα την αποδέχεται, αφού έχει δηλώσει ότι ως κυβέρνηση «θα την σεβαστεί», δεχόμενη έτσι κι αυτή το ξεπούλημα της Μακεδονίας ΜΑΣ.

Ο Μητσοτάκης επικύρωσε την προδοσία της Μακεδονίας: “Θα σεβαστώ την συμφωνία των Πρεσπών!” ΒΙΝΤΕΟ

Γιώργος Μάστορας

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-n.d-logokrinei-to-kalwsorisma-ths-prodotikhs-sumfwnias-twn-prespwn-apo-to#ixzz5m7i8Rtf8

Exit mobile version