Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Θεσσαλονίκη: Κράξιμο στον σύμβουλο του Τσίπρα, Καρανίκα για την προδοσία της Μακεδονίας! ΒΙΝΤΕΟ

YouTube Poster

«Ψηφίσατε την προδοσία, είστε προδότες» – Έχασε την ψυχραιμία του ο σύμβουλος στρατηγικού σχεδιασμού του Τσίπρα

Αντιμέτωπος με αγανακτισμένους Μακεδόνες στο κέντρο της Θεσσαλονίκης βρέθηκε το μεσημέρι της Μ. Πέμπτης ο σύμβουλος του πρωθυπουργού των Πρεσπών, Καρανίκας.

Καθώς απολάμβανε τον καφέ του σε καφετέρια τον πλησίασε μια νεαρή γυναίκα και άρχισε να διαμαρτύρεται για τη συμφωνία των Πρεσπών. «Η Μακεδονία είναι Ελλάδα. Οι Σκοπιανοί καμία σχέση δεν έχουν με τη Μακεδονία. Είναι Σλάβοι» είπε η διαμαρτυρόμενη γυναίκα. «Αυτό λέει και η συμφωνία. Είναι Σλάβοι» απάντησε ο Καρανίκας.

«Ποιος σας έδωσε το δικαίωμα να βάλετε την υπογραφή σας; Είστε προδότες» ανταπάντησε η γυναίκα. «Ποιος σας έδωσε το δικαίωμα;» ρώτησε ξανά η γυναίκα, πριν παρέμβει ένας δεύτερος πολίτης ο οποίος απευθυνόμενος στον Νίκο Καρανίκα, του είπε «δεν έχεις δουλειά στη Μακεδονία».

Εμφανώς εκνευρισμένος, ο σύμβουλος στρατηγικού σχεδιασμού του Αλέξη Τσίπρα από τη θέση του και αντιληφθείς ότι ο πολίτης κατέγραφε με κινητό την αντιπαράθεση, ζήτησε επιτακτικά να σταματήσει… ενώ ζήτησε να κληθεί ένας αστυνόμος!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/krajimo-ston-sumboulo-tou-tsipra-karanika-gia-thn-prodosia-ths-makedonias-b#ixzz5m7ifSqeV

Exit mobile version