Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Όταν ο Κανάκης έκανε δώρο το πρώτο φύλλο του Ριζοσπάστη!

Όταν ο Κανάκης έκανε δώρο το πρώτο φύλλο του Ριζοσπάστη!

Με έναν ξεχωριστό τρόπο έκλεισε πρόσφατα η εκπομπή του Αντώνη Κανάκη “Βινύλιο”, η οποία προβάλλεται στον… φιλόξενο ΣΚΑΪ. Ο παρουσιαστής από την Θεσσαλονίκη είχε καλεσμένη την γνωστή τραγουδίστρια Πάολα και επέλεξε να της κάνει ένα ιδιαίτερο ομολογουμένως δώρο για να την αποχαιρετήσει.

Επειδή, όπως είπε ο παρουσιαστής, η Πάολα μικρή έπαιρνε τον Ριζοσπάστη για τον πατέρα της, της κορνίζαραν και της έδωσαν δώρο το εξώφυλλο του πρώτου Ριζοσπάστη. Είναι όντως σημαντικό κειμήλιο το πρώτο φύλλο του Ριζοσπάστη, μνημείο προδοσίας!

Δεν ξεχνάμε πως στο κομματικό όργανο των μπολσεβίκων έχει γίνει κάλεσμα για προδοσία και λιποταξία στο μέτωπο της Μικράς Ασίας, ενώ δεν λείπουν και οι πάμπολλες αναφορές στον “σλαβομακεδονικό λαό” και στην αυτονομία της “μακεδονίας”.

Είναι απόλυτα λογικό λοιπόν στον συστημικό ΣΚΑΪ, έστω και με έμμεσο τρόπο, να προπαγανδίζεται η προδοτική φυλλάδα του ΚΚ€.

Τι θα έδειχναν; Το ιστορικό πρώτο φύλλο της Χρυσής Αυγής που καλεί σε Αγώνα ενάντια στην προδοσία της Μακεδονίας;

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/otan-o-kanakhs-ekane-dwro-to-prwto-fullo-tou-rizospasth#ixzz5m94ITpJg

Exit mobile version