Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Μ. Παρασκευή 26 Απριλίου 2019

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Μ. Παρασκευή 26 Απριλίου 2019

Έβαλαν πρόστιμο οι συριζαίοι στην γιαγιά που πουλούσε τερλίκια για να ζήσει. Αυτοί είναι οι αριστεροί “ανθρωπιστές” και “δημοκράτες”. Έδειξαν το πραγματικό τους πρόσωπο. Δεν φταίνε αυτοί όμως, φταίνε οι ευκολόπιστοι που τους ψήφισαν. Ντροπή τους. Πρόδωσαν την Μακεδονία και έχουν στραφεί ενάντια σε οτιδήποτε Ελληνικό. Μας παίρνουν το ψωμί μέσα από το πιάτο μας για να το δώσουν στους παράνομους αλλοδαπούς που μας φέρνουν οι δουλέμποροι σε συνεργασία μαζί τους. Ξυπνήστε Έλληνες, μόνο η Χρυσή Αυγή μπορεί να τους σταματήσει και να δούμε μια άσπρη μέρα.

Ελευθέριος Ι.

Περιοδεία υποψήφιου Ευρωβουλευτή Ιωάννη Λαγού στην Αργολίδα & συνάντηση με τον πρόεδρο του Εργατικού Κέντρου Ναυπλίου – ΒΙΝΤΕΟ

Όταν οι έξι από τους δέκα νέους Έλληνες είναι άνεργοι και καθημερινά έρχονται εκατοντάδες παράνομοι αλλοδαποί από όλες τις χώρες του κόσμου καταλαβαίνει και ο πιο αστοιχείωτος ότι πρόκειται περί σχεδίου διάλυσης της Ελλάδας. Δεν γίνεται με τόσο υψηλά επίπεδα ανεργίας να εισάγουν “εργατικό” δυναμικό από τρίτες χώρες που ουδεμία σχέση έχουν πολιτισμικά με εμάς και να τους επιδοτούν με τόσα πολλά επιδόματα και παροχές. Στην Ελλάδα του σήμερα ένας σενεγαλέζος λαθρομετανάστης ή ένας κουβανός έχουν καλύτερη τύχη από έναν Έλληνα. Αυτός είναι ο λόγος που η Χρυσή Αυγή δυναμώνει και θα σαρώσει στις επόμενες εκλογές. Ας μην ψάχνουν να βρουν δράκους και φίδια, γιατί οι μόνοι δράκοι και φίδια που υπάρχουν είναι αυτοί οι προδότες που μας κυβερνούν επί σαράντα χρόνια και μας έφτασαν ως εδώ. Καλή Ανάσταση!

Ι. Ρ.

Ενημερωτική δράση της “Ελληνικής Αυγής για την Κεντρική Μακεδονία” στην Ημαθία – Συνάντηση με αγρότες και παραγωγούς

Η Ελλάδα δεν παράγει ούτε οδοντογλυφίδες πια, τόσο έχουν απαξιωθεί τα πάντα. Το αστείο στην υπόθεση είναι ότι μιλούν για επιχειρηματικότητα και “σταρτ-απς” οι πολιτικάντηδες οι μοσχαναθρεμμένοι που δεν έχουν κολλήσει ένα ένσημο στην άεργη ζωή τους και το μόνο που ξέρουν είναι μιλούν για τους άλλους: πόσο πρέπει να δουλέψει ο άλλος, πόσο πρέπει να πληρωθεί, πότε πρέπει να πάρει σύνταξη κλπ. Αυτό είναι και το μεγαλύτερο πρόβλημα της χώρας. Κυβερνούν οι άεργοι και οι αποστειρωμένοι. Θέλει ο Μπακογιάννης να κυβερνήσει την Αθήνα, μια ζούγκλα πέντε εκατομμυρίων κατοίκων (χωρίς τους λαθρομετανάστες) και δεν έχει μπει ποτέ του σε ένα τρόλεϊ, σε ένα λεωφορείο! Αυτός ο άνθρωπος ακόμα και στο δημοτικό σχολείο πήγε σε ιδιωτικό! Δεν έχει ποτέ του έρθει σε επαφή με τον λαό. Ας μην παραπονιούνται οι κακομοιραίοι λοιπόν ότι η ζωή τους έχει γίνει κόλαση. Αυτά ψηφίζουν, αυτά έχουν. Όσο αφορά εμάς τους “λαϊκούς”: Χρυσή Αυγή μόνο!

Ε. Ζ., Πλ. Αμερικής, Αθήνα

Κάποια άλλη Μεγάλη Εβδομάδα​ 

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-m.-paraskeuh-24-apriliou-2019#ixzz5m9BPxdjh

Exit mobile version