Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Πάγκαλος: Θα ψήφιζα Φώφη, για να μην έρθει τρίτος ξανά ο Μιχαλολιάκος!

Μετά τον εθνομηδενιστή Νίκο Δήμου, που θα ψηφίσει Ν.Δ λόγω του έταιρου εθνομηδενιστή Καιρίδη, η «μεγάλη φιλελεύθερη παράταξη» φαίνεται ότι κερδίζει την ψήφο ενός ακόμη ογκόλιθου (…) του «Συνταγματικού τόξου», του Θεόδωρου Πάγκαλου, ο οποίος με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δήλωσε:

«Αποφάσισα να ψηφίσω Ν.Δ για 3η φορά στις εθνικές εκλογές. “Ουκ εά με καθεύδειν”… όμως η μονομαχία Φώφης – Μιχαλολιάκου. Μήπως να έκανα καμία κουτσουκέλα; Στα χαλαρά; Που, όμως; Παρενέβη το Παιδί και μου έδειξε τον δρόμο» έγραψε, για να καταλήξει: «Είναι ο Μητσοτάκης ο πρώτος υποψήφιος πρωθυπουργός που δεν κάνει υποσχέσεις παροχών, αλλά απειλεί τον λαό. Τι λες; Βρήκαμε τέτοιον άνθρωπο; Ν.Δ Μητσοτάκης δαγκωτό. Καλή Ανάσταση».

Ο Πάγκαλος σκόπευε να ψηφίσει ΚΙΝΑΛ, για να μην πάρει η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ξανά την τρίτη θέση στις εκλογές, αλλά τελικά τον… κέρδισε ο Μητσοτάκης, τον οποίο θα ψηφίσει…«δαγκωτό»!

Το «Καλή Ανάσταση», που ακολουθεί αμέσως μετά, σε ωθεί απλώς να κάνεις τον σταυρό σου…

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/pagkalos-tha-pshfiza-fwfh-gia-na-mhn-erthei-tritos-jana-o-michaloliakos-all#ixzz5mCy4oHzX

Exit mobile version