Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Προπαγανδιστικό παραλήρημα του Αποστολάκη υπέρ της προδοτικής Συμφωνίας των Πρεσπών

Σειρά του Αποστολάκη να πετάξει σανό παραπληροφόρησης και αποπροσανατολισμού για την κατάπτυστη συμφωνία Τσίπρα-Ζάεφ

Επειδή οι αντιδράσεις των Ελλήνων κορυφώνονται καθημερινά σχετικά με την κατάπτυστη Συμφωνία των Πρεσπών ακόμη και οι παρατρεχάμενοι του πάλαι ποτέ ΠΑΣΟΚ και σήμερα του ΣΥΡΙΖΑ, όπως ο Ε. Αποστολάκης, έχουν επιστρατευτεί σε μια καμπάνια παραπληροφόρησης του Ελληνικού Λαού

Στις 24 Απριλίου 2019 ο Ευάγγελος Αποστολάκης, που σήμερα είναι υπουργός Εθνικής Άμυνας, επισκέφτηκε την Ελληνική Δύναμη Κοσσυφοπεδίου (ΕΛΔΥΚΟ) στην Πρίστινα. Όμως πάλι με αυτή την επίσκεψη ο Αποστολάκης προσπάθησε να περάσει για ακόμη μια φορά την διαρκή προπαγάνδα του αριστεροδεξιού συστήματος για το σκοπιανό ζήτημα που μαίνεται κατά των Ελλήνων με μορφή υβριδικού πολέμου από την αρχή της συμφωνίας Τσίπρα-Ζάεφ.

Αναλυτικά ο Αποστολάκης αναφώνησε ένα παράξενο λογύδριο που περιείχε αρκετές ανυπόστατες και ανεπίτρεπτες δηλώσεις, όπως:

1. “Εκτοπίσαμε ένα πολύ μεγάλο μέρος από δραστηριότητες γειτόνων, οι οποίοι είχαν αναλάβει αυτό το έργο.” Η στρατιωτική και πολιτική συνεργασία της Τουρκίας με τα Σκόπια βρίσκεται στην καλύτερη δυνατή κατάσταση, γεγονός που καταδείχθηκε από την πρόσφατη επίσκεψη στις 3 Απριλίου 2019 του Χουλουσί Ακάρ στα Σκόπια.

2. “Εμείς, πρέπει να καταλάβουμε ένα πράγμα, τουλάχιστον οι Ένοπλες Δυνάμεις, ανεξαρτήτως από το ποια είναι η άποψή μας για κάποια θέματα, είμαστε στρατιώτες και είμαστε συντεταγμένο τμήμα της Κυβέρνησης, της όποιας Κυβέρνησης. Είμαστε, λοιπόν, υποχρεωμένοι, είτε συμφωνούμε, είτε διαφωνούμε, είτε έχουμε διαφορετική άποψη, να υποστηρίζουμε αυτά που αποφασίζονται και αυτά που το κράτος και η Κυβέρνηση θεωρούν ότι συμφέρουν το Έθνος. Έτσι, λοιπόν, κινούμαστε και δεν το κάνουμε ούτε με το στανιό, ούτε γιατί μας αναγκάζει κανείς, το κάνουμε γιατί, όπως είπαμε, είμαστε στρατιώτες και έτσι έχουμε μάθει.

Νομίζω ότι δεν χρειάζεται να πω πολλά πράγματα σε αυτή την κατεύθυνση, αλλά επειδή διάφορα λέγονται, διάφορα ακούγονται, πέφτει πολύ δηλητήριο σε όλη αυτή την υπόθεση, δηλαδή έχουμε χωριστεί σε πολύ πατριώτες και σε λιγότερο πατριώτες, δεν υπάρχουν αυτά τα πράγματα, δεν υπάρχουν Έλληνες που δεν αγαπάνε την Ελλάδα, δεν υπάρχουν άνθρωποι που δεν θέλουν το καλό αυτού του τόπου.

Άλλοι το εκφράζουν έντονα και άλλοι λιγότερο έντονα. Η ουσία είναι ότι όλοι είμαστε εδώ για να προασπίσουμε και να υποστηρίξουμε τα συμφέροντα της Ελλάδας, όποια είναι αυτά. Επομένως, εδώ, προσωπικές απόψεις και θεωρίες παράξενες δεν χωράνε.”

Πρώτον από το παραπάνω απόσπασμα της δήλωσης του Αποστολάκη είναι φανερό ότι υπάρχει μεγάλη δυσαρέσκεια σε όλα τα στρώματα της Ελληνικής κοινωνίας για την Συμφωνία Τσίπρα-Ζάεφ. Είναι ηλίου φαεινότερον ότι το ξενόδουλο σύστημα Τσίπρα-Μητσοτάκη που έχει υποστηρίξει αυτή την προδοσία έχει πανικοβληθεί από όλες αυτές τις αντιδράσεις.

Επιπροσθέτως είναι ειλικρινά παράξενο να αναφέρεται στο συμφέρον του Ελληνικού Έθνους ο Ευάγγελος Αποστολάκης που ήταν υπασπιστής του Γιάννου Παπαντωνίου, σήμερα καταδικασμένου για μίζες από αμυντικούς εξοπλισμούς.

Αντιθέτως με τα λεγόμενα του Αποστολάκη τα συμφέροντα του Ελληνικού Έθνους, που είναι η προστασία του και η ευημερία του, θα πρέπει πιστά να υπηρετείται από το εκάστοτε κράτος και κυβέρνηση βάσει του Συντάγματος και σε καμία περίπτωση να μπορεί να ισχύσει το αντίστροφο.

Περαιτέρω η διάκριση μεταξύ πατριωτών και “λιγότερο πατριωτών” παίρνει βραβείο σταλινικής έκφρασης. Αντιθέτως ο Ελληνικός Λαός έχει ενωθεί στην αντίδραση του προς το βίαιο ξεπούλημα της Ελληνικής Εθνικής Ταυτότητας της Μακεδονίας και η μόνη πολιτική δύναμη που ταυτίζεται με αυτά τα αντανακλαστικά του Ελληνικού Λαού είναι η Χρυσή Αυγή.

Θεόδωρος Γ. Κωστής

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/propagandistiko-paralhrhma-tou-apostolakh-sthn-elduko-gia-thn-kataptusth-su#ixzz5mEDMQgFe

Exit mobile version