Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Μ. Σάββατο 27 Απριλίου 2019

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Μ. Σάββατο 27 Απριλίου 2019

Αυξήσεις στην ΕΡΤ… Παράγουν τα κομματόσκυλα “αντιρατσισμό”, πώς να μην τους επιβραβεύσουν; Αυτό δεν είναι ρατσισμός, παντού να γίνονται απολύσεις και μειώσεις μισθών και συντάξεων και τα κομματόσκυλα της ΕΡΤ που δεν παράγουν απολύτως τίποτα να παίρνουν αυξήσεις. Η ΔΕΗ τα ίδια, 1 δισ. έλλειμμα και οι συνδικα-ληστές τους που πήγαιναν ταξίδια πληρωμένα στην Α’ θέση στο απυρόβλητο. Χρυσή Αυγή να ξεβρωμίσει ο τόπος!

Κ. Π.

Διαβάστε στην “Εμπρός” που κυκλοφορεί: Εδώ βλέπετε την «συνεργασία» της Χρυσής Αυγής με τον ΣΥΡΙΖΑ…

Απαγόρευσαν την ιστοσελίδα της Χρυσής Αυγής στο facebook. Αυτός ο ρατσισμός είναι καλός και δημοκρατικός. Οι διεθνής οργανισμοί και τα “παρατηρητήρια” κωφάλαλοι και οι λαοί αντιστέκονται και ολοένα στηρίζουν τα εθνικιστικά κόμματα. Μπορεί να απαγορεύουν τον εθνικισμό πανευρωπαϊκά στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αλλά η κάλπη δεν μαζεύει “likes” και θα δείξει νίκη πανηγυρική. Ζήτω η Ευρώπη των Εθνών! Καλή Ανάσταση στα Έθνη!

Λ. Ο.

Θερμή υποδοχή της Χρυσής Αυγής στην Κεντρική Αγορά Αθηνών

Αυξήθηκε το χρέος με την υπερφορολόγηση και την δημόσια σπατάλη. Μπακάληδες να ήταν θα ήξεραν ότι δεν μπορείς να ξοδεύεις περισσότερα απ’ όσα παράγεις και όταν δεν παράγεις τίποτα δεν μπορείς να έχεις αύξηση σε τίποτα, απλά μαθηματικά του δημοτικού αλλά για τους άεργους παραμορφωμένους πολιτικάντηδες των Χάρβαρντ και των Σίτυ μοιάζουν με πυρηνική φυσική. Το ίδιο συμβαίνει και με την άνοδο της Χρυσής Αυγής. Αρνούνται να κατανοήσουν ότι όσο δεν μας αδειάζουν την γωνιά και δεν κάνουν χαρακίρι, τόσο θα ανεβαίνει η Χρυσή Αυγή που στο τέλος θα τους πάρει και θα τους σηκώσει. Καλή Ανάσταση και γεμίζουμε τις εκκλησίες παντού, να δείξουμε ότι υπάρχει ακόμα Ελλάδα!

Αναστασία Ι.

Γ. Λαγός στο Best TV Αργολίδας: Η Χρυσή Αυγή θα είναι η φωνή των Ελλήνων στην Ευρωβουλή – ΒΙΝΤΕΟ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-m.-sabbato-27-apriliou-2019#ixzz5mIN1DbQs

Exit mobile version