Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ενημερωτική δράση της “Ελληνικής Αυγής για την Κεντρική Μακεδονία” στην Χαλκιδική

Το πρωί της Μ. Πέμπτης πραγματοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία εκτεταμένη ενημερωτική δράση της «Ελληνικής Αυγής για την Κεντρική Μακεδονία» στην Χαλκιδική και ειδικότερα στην ευρύτερη περιοχή των Νέων Μουδανιών.

Οι υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι της Π.Ε. Χαλκιδικής, συνοδευόμενοι από τον γραμματέα της Τ.Ο. Χαλκιδικής Στέλιο Χασάπη και κλιμάκιο συναγωνιστών, διένειμαν προεκλογικό υλικό αρχικά στους διερχόμενους οδηγούς στην είσοδο των Νέων Μουδανιών και στη συνέχεια σε καταστηματάρχες και πολίτες σε κεντρικούς δρόμους της πόλης.

Η αντίδραση του κόσμου ήταν ενθουσιώδης, ενώ δεν ήταν λίγες οι φορές που οι πολίτες ζητούσαν από τους συναγωνιστές ενημέρωση και πληροφόρηση για την δράση και το πρόγραμμα της «Ελληνικής Αυγής», καταγγέλλοντας ταυτόχρονα τον αποκλεισμό που δέχεται το Κίνημά μας από το σύνολο των καθεστωτικών ΜΜΕ.

Η απόλυτα επιτυχημένη δράση των συναγωνιστών της Χαλκιδικής στα Νέα Μουδανιά ,λίγες μόνο ημέρες έπειτα από την μαζική προσέλευση των κατοίκων της Γαλάτιστας στην επίσημη παρουσίαση του ψηφοδελτίου της Π.Ε. Χαλκιδικής, καταδεικνύει για μία ακόμη φορά ότι σε πείσμα των στημένων δημοσκοπήσεων, η Νίκη του αυτοδιοικητικού βραχίονα της Χρυσής Αυγής της «Ελληνικής Αυγής», στις επικείμενες περιφερειακές και δημοτικές εκλογές έρχεται και θα είναι μεγάλη.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/enhmerwtikh-drash-ths-ellhnikhs-aughs-gia-thn-kentrikh-makedonia-sthn-chalk#ixzz5mINhX2k7

Exit mobile version