Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Συναγωνιστές παρακολούθησαν την περιφορά του Επιταφίου σε όλη την Επικράτεια – Φωτογραφίες

Σε κλίμα κατάνυξης πραγματοποιήθηκε η ακολουθία της Μ. Παρασκευής στον Ι.Ν. Αγίας Σοφίας  στα Μανιάτικα του Πειραιά, όπου το παρόν έδωσε ο υποψήφιος Δήμαρχος, Γρηγόρης Δεμέστιχας, πλαισιωμένος από στελέχη και υποψήφιους δημοτικούς σύμβουλους του συνδυασμού «Ελληνική Αυγή για τον Πειραιά». Ακολούθως, οι συναγωνιστές έλαβαν μέρος στην Περιφορά του Επιταφίου στην περιοχή, δεχόμενοι παράλληλα ευχές από δεκάδες πιστούς, αλλά και ιερείς.

Σε έναν Πειραιά, που αφήνεται έρμαιο στις ορδές «παράτυπων» μεταναστών να εγκληματούν εις βάρος του Έλληνα και να μαστιγώνονται στη θέα ακόμη και παιδιών, οι Χριστιανικές εορτές φαντάζουν αναγκαίες «διέξοδοι» από τη στυγερή πραγματικότητα και την επίθεση που δέχεται το Έθνος στις ρίζες και τις παραδόσεις του. Παράλληλα, εξίσου σημαντικό παραμένει και το ηθικό μήνυμα που αντανακλούν οι γιορτινές αυτές ημέρες. Πως μετά από κάθε Σταύρωση, αργά ή γρήγορα θα επέλθει και η πολυπόθητη Ανάσταση. Η «Ελληνική Αυγή για τον Πειραιά» εύχεται Καλή Λαμπρή σε όλους τους Έλληνες!

Στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου, στην Ιερά Μητρόπολη Μεγάρων βρέθηκε ο Βουλευτής Επικρατείας της Χρυσής Αυγής, Χρήστος Παππάς.

Την περιφορά του Επιταφίου στην ιδιαίτερή του Πατρίδα, στο Μπαμπίνι Ξηρομέρου, παρακολούθησε ο Βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας της Χρυσής Αυγής, Κωνσταντίνος Μπαρμπαρούσης.

Ο συναγωνιστής και βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης, Αντώνης Γρέγος στον Επιτάφιο στην Χίο

Κλιμάκιο της Τ.Ο. Ανατολικής Αττικής, υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι με τον συνδυασμό “Ελληνική Αυγή για την Αττική” και το μέλος της Κεντρικής Επιτροπής και υποψήφιος ευρωβουλευτής, Παπαγεωργίου Γεώργιος, βρέθηκαν στον Ιερό Ναό του Αγίου Βασιλείου στα Σπάτα και παρακολούθησαν με ευλάβεια την ακολουθία της Μ. Παρασκευής.

Ακολούθως συμμετείχαν στην Περιφορά του Επιταφίου μέσα σε κλίμα κατάνυξης στους κεντρικούς δρόμους της πόλης. Με το πέρας της περιφοράς και μετά τις ευχές των Ιερέων, πλήθος κόσμου πλαισίωσε τους Συναγωνιστές και ευχήθηκε Καλή Λαμπρή αλλά και καλή επιτυχία στην επερχόμενη εκλογική μάχη. Καλή Ανάσταση σε όλους τους Έλληνες!

Την περιφορά του επιτάφιου στο Σοφικό Κορινθίας παρακολούθησαν στελέχη της Τ.Ο. Κορινθίας και το μέλος της Κεντρικής Επιτροπής της Χρυσής Αυγής, Κώστας Αλεξάνδρακης.

Συναγωνιστές στην Πάτρα τηρώντας τα Έθιμα της Μ. Παρασκευής παρευρέθησαν στον Επιταφίο.

Ο υποψήφιος δήμαρχος Καβάλας, Βογιατζής Δημήτριος, παραβρέθηκε στον Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου στην Καβάλα και παρακολούθησε την ακολουθία της Μ. Παρασκευής.

Αποθεώθηκε η δημοτική παράταξη Ελληνική Αυγή στην Καλλιθέα που παραβρέθηκε σύσσωμη στους Ιερούς Ναούς της πόλεως, Άγιος Νικόλαος και Άγιοι Πάντες. Ο κλήρος έρανε με ροδοπέταλα και μύρρα τον υποψήφιο Δήμαρχο Τρύφωνα Μπουγά και τους υποψηφίους συμβούλους, οι δε εκκλησιαζόμενοι υποδέχτηκαν με θέρμη και σεβασμό την ταπεινή παρουσία τους!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/sunagwnistes-parakolouthhsan-thn-perifora-tou-epitafiou-se-olh-thn-epikrate#ixzz5mJeK4wGe

Exit mobile version