Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η κόκκινη Χούντα του άθεου Τσίπρα απαγόρευσε την υποδοχή του Αγίου Φωτός στους Βουλευτές της Χρυσής Αυγής

Η κόκκινη Χούντα του άθεου Τσίπρα απαγόρευσε την υποδοχή του Αγίου Φωτός στους Βουλευτές της Χρυσής Αυγής

Σε ένα ακόμη ατόπημα ολκής προχώρησε η κόκκινη Χούντα του ΣΥΡΙΖΑ. Με απώτερο σκοπό τον παράνομο αποκλεισμό της Χρυσής Αυγής από την τελετή υποδοχής του Αγίου Φωτός, η άθεη κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ άλλαξε τελευταία στιγμή το πρόγραμμα και την μετέφερε στο στρατιωτικό αεροδρόμιο Ελευσίνας, αποκλείοντας παράλληλα από την λίστα των επισήμων τους Βουλευτές της Χρυσής Αυγής.

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος η Χρυσή Αυγή συμμετέχει στην τελετή υποδοχής και είχε αποστείλει εγκαίρως τα ονόματα του Γενικού Γραμματέα της Χρυσής Αυγής, Ν. Γ. Μιχαλολιάκου, του Κοινοβουλευτικού εκπροσώπου Χρήστου Παππά και του Βουλευτή Β΄ Αθηνών, Ηλία Παναγιώταρου για να συμπεριληφθούν στην λίστα των επισήμων.

Προφανώς το όνομα του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής. Ν. Γ. Μιχαλολιάκου χτύπησε “καμπανάκια” στον ΣΥΡΙΖΑ. Λειτουργώντας κακόβουλα και ενόψει της προεκλογικής περιόδου η κόκκινη Χούντα άλλαξε το πρόγραμμα υποδοχής του Αγίου Φωτός, υποβαθμίζοντας παράλληλα την τελετή.

Όταν μάλιστα οι Συναγωνιστές Χρήστος Παππάς και Ηλίας Παναγιώταρος μετέβησαν στο στρατιωτικό αεροδρόμιο της Ελευσίνας τους απαγόρευσαν την είσοδο με το πρόσχημα ότι δεν συμπεριλαμβάνονται στην νέα… επικαιροποιημένη λίστα των επισήμων.

Να σημειωθεί πως η όλη αλλαγή προκάλεσε την οργή του Σεβασμιώτατου Μητροπολίτη Μεσογαίας, Νικόλαου, ο οποίος εξαιτίας αυτής της αλλαγής και της υποβάθμισης της τελετής που πραγματοποιήθηκε σε στενό κυβερνητικό κύκλο δεν επιβιβάσθηκε στο αεροσκάφος, το οποίο παρέλαβε το Άγιο Φως από τα Ιεροσόλυμα, καθώς δεν ήθελε να νομιμοποιήσει την διαδικασία.

Μιλώντας στο “Πρακτορείο Ορθοδοξία” ο Σεβασμιώτατος Μεσογαίας δεν έκρυψε την απογοήτευσή του για την εξέλιξη αυτή, έκανε λόγο για περιφρόνηση και εμπαιγμό της Εκκλησίας και για το λόγο αυτό -τόνισε- αρνήθηκε να συμμετάσχει στην όλη διαδικασία. Σε επικοινωνία μάλιστα που είχε ο ίδιος με τον Μάρκο Μπόλαρη, ο υφυπουργός Εξωτερικών του είπε ότι δεν γνωρίζει τους λόγους αλλαγής του σχεδίου και πώς πρόκειται “για άνωθεν εντολή”.  Επίσης, εξέφρασε την απορία του, αλλά και τη δυσαρέσκειά του για το γεγονός ότι ο κόσμος που είχε λάβει σχετικές άδειες για να παραστεί στο αεροδρόμιο δεν έχει ειδοποιηθεί.

Είναι ξεκάθαρο πως οι άθεοι και θεομπαίχτες Συριζαίοι προχώρησαν σε αυτήν την ύβρι, επειδή ενοχλήθηκαν από την περυσινή περίλαμπρη υποδοχή του Αγίου Φωτός. Μην ξεχνάμε άλλωστε την σωρεία άρθρων “προοδευτικών” με την οποία κατήγγειλαν την επίσημη υποδοχή του Αγίου Φωτός στην Ελλάδα.

Η Χρυσή Αυγή δεν θα αφήσει αυτήν την νέα πρόκληση αναπάντητη και θα προσφύγει στην Δικαιοσύνη για στέρηση των θρησκευτικών δικαιωμάτων των εκλεγμένων Βουλευτών της τρίτης πολιτικής δύναμης στην Χώρα.

Τέλος, ο Συναγωνιστής Χρήστος Παππάς σχολίασε σχετικά στο Twitter: “Η χούντα” του άθεου Τσίπρα μας απαγόρευσε να παραβρεθούμε στην τελετή της αφίξεως του Αγίου Φωτός. Αλλαγή σημείου αφίξεως, αλλαγή της λίστας εισόδου. Ότι και να κάνουν το Άγιο Φως θα φωτίζει τις ψυχές των ορθοδόξων Ελλήνων και θα μας δυναμώνουν στον αγώνα για Πατρίδα και Πίστη“.

ΥΓ. Εξαιτίας των κυβερνητικών παλινωδιών το Άγιο Φως δεν έχει ακόμα φτάσει στην Αθήνα και είναι ζήτημα, αν θα προλάβουν να το μοιράσουν στις Μητροπόλεις.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-kokkinh-chounta-tou-atheou-tsipra-apagoreuse-thn-upodochh-tou-agiou-fwtos#ixzz5mJf15Ra5

Exit mobile version