Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ανάσταση του Έθνους είναι ο Εθνικισμός!

Άρθρο από την εθνική εφημερίδα Εμπρός

Στα 334,57 δισεκατομμύρια ευρώ διαμορφώνεται σύμφωνα με τα στοιχεία της Eurostat το δημόσιο χρέος της χώρας για το 2018, γνωρίζοντας δραματική αύξηση σε σχέση με το 2017 όπου καταμετρήθηκε στα 317,48 δισεκατομμύρια ευρώ. Δίχως ίχνος υπερβολής, η Σταύρωση του Ελληνικού Λαού συνεχίζεται απρόσκοπτα, με την προσδοκώμενη Ανάσταση να φαντάζει όνειρο μακρινό.

Κατά τραγική της τύχης ειρωνεία μάλιστα, εκείνοι οι οποίοι γονάτισαν στην Μέρκελ ικετεύοντας για την επιβολή Μνημονίων προκειμένου να περισώσουν όχι την Ελλάδα αλλά τις θλιβερές τους πολιτικές καριέρες (και φυσικά την επέκταση του προσωπικού τους πλουτισμού), διακήρυξαν με ύφος χιλίων καρδιναλίων πως θα σπεύσουν στη γερμανική κυβέρνηση ώστε να απαιτήσουν τις γερμανικές πολεμικές επανορθώσεις! Κατά τον ίδιο τρόπο ισχυρίζονταν στο πρόσφατο παρελθόν πως θα απαιτήσουν το σκίσιμο των Μνημονίων με τη γνωστή κατάληξη, οπότε μη σας φανεί διόλου περίεργο εάν επιτύχουν συμφωνία καταβολής πολεμικών αποζημιώσεων και επανορθώσεων από την Ελλάδα προς τη Γερμανία…

Θέατρο του παραλόγου η κεντρική πολιτική σκηνή της χώρας, με συνέπειες ολέθριες για την οικονομική ζωή του τόπου και του Λαού. Φυσιολογικά και αναμενόμενα λοιπόν, ο λόγος χρέους προς ΑΕΠ διαμορφώθηκε κατά το έτος 2018 στο 181,1% από το 176,2% που ήταν το 2017. Μην ανησυχείτε όμως! Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ θριαμβολογεί για τα αποτελέσματα της οικονομικής της πολιτικής επικαλούμενη ούτε λίγο ούτε πολύ την επίτευξη οικονομικού θαύματος, ενώ ΝΔ και ΠΑΣΟΚ από κοινού διακηρύσσουν πως επανέρχονται για να σώσουν την ελληνική οικονομία μεταβάλλοντας όχι την πολιτική αλλά τα πρόσωπα που ασκούν την αυτή πολιτική, που σχεδιάζεται στα κέντρα αποφάσεων των Βρυξελλών αφού πρώτα τύχουν της έγκρισης της γερμανικής κυβερνήσεως. 2010-2019 το προτεκτοράτο ζει και βασιλεύει αλλά όπως λέει και ο ανώτατος πολιτειακός άρχων, πρέπει να νιώθουμε ευγνώμονες και περήφανοι που ανήκουμε στην ευρωπαϊκή οικογένεια και υπερασπιζόμαστε έναντι οιουδήποτε τιμήματος (ακόμη και εκείνου της Ελευθερίας μας) το ευρωπαϊκό κεκτημένο.

Σημειωτέον ότι σύμφωνα με το τελευταίο δελτίο δημοσίου χρέους του ΟΔΔΗΧ, το «μαξιλάρι» ρευστότητας της ελληνικής κυβέρνησης έχει διαθέσιμα 15,7 δισεκατομμυρίων ευρώ. Τα οποία διαθέσιμα θα βαίνουν διαρκώς μειούμενα προϊόντος του χρόνου και οδεύοντας προς τις εθνικές εκλογές, οπότε ως είθισται, αυξάνονται θεαματικά οι παροχές των κυβερνήσεων προς το πόπολο που λίαν συντόμως θα κληθεί να ψηφίσει.

Συμπεραίνουμε με ασφάλεια συνεπώς πως η μακρά περίοδος της Σταύρωσης της Πατρίδος θα εξακολουθήσει. Και πότε εν τέλει θα σημάνει η Ανάστασή της; Θα σημάνει αναμφίβολα όταν ο Ελληνικός Λαός την αναζητήσει και αγωνιστεί γι’ αυτήν. Ανάσταση του Έθνους είναι ο Εθνικισμός του αλλά για να έρθει θα πρέπει να τεθούν στο περιθώριο της πολιτικής ζωής οι ψευδοπροφήτες.

Καλή Ανάσταση στην Πατρίδα, στο Λαό και στο Μεγάλο μας Έθνος, αυτήν προσδοκούμε και γι’ αυτή αγωνιζόμαστε. Σ’ αυτό τον Αγώνα ο Θεός είναι μαζί μας και γι’ αυτό θα νικήσουμε.

Ευάγγελος Καρακώστας

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/anastash-tou-ethnous-einai-o-ethnikismos#ixzz5mK6uL9Ix

Exit mobile version