Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Κυριακή της Λαμπρής 28 Απριλίου 2019

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Κυριακή της Λαμπρής 28 Απριλίου 2019

Γεμάτες οι εκκλησίες από Έλληνες Ορθόδοξους! Δεν πάει καλά η αριστερά σύντροφοι και αυτό φαίνεται! Έτσι θα γεμίσουν και οι κάλπες με ψηφοδέλτια Χρυσής Αυγής! Καλή Ανάσταση σε όλους τους Έλληνες!

Μάριος Ι.

Νέα συνάντηση (η δεύτερη μέσα σε 3 μέρες!) Πάιατ-Αποστολάκη: Προφανώς το… «βατράχι» δεν ξέρει αγγλικά

Εύχομαι σύντομα να αναστηθεί ο υπόδουλος ελληνικός λαός και να αποκτήσει ξανά την αξιοπρέπειά του. Η Ανάσταση του θεανθρώπου και η νίκη του επί του θανάτου να είναι η αρχή της Χρυσής Αυγής του Ελληνισμού! Χρόνια πολλά σε όλους τους Έλληνες, εντός και εκτός Ελλάδας, στους Συναγωνιστές και στον Αρχηγό μας! Όλα τώρα αρχίζουν!

Κ.Τ.

Ιδού η ανάπτυξη του ΣΥΡΙΖΑ: 2,1 δισ. απλήρωτοι φόροι το 2019 – 1,83 εκατ. οφειλέτες απειλούνται με κατασχέσεις!

Το μήνυμα της σημερινής ημέρας είναι ένα: Κάτω οι Ιούδες! Κανείς Ιούδας ποτέ στην ιστορία δεν νίκησε, αυτό να το θυμούνται οι φιλάργυροι “πατριώτες” του ευρώ και της καρέκλας. Η Ελλάδα πάντα επιβίωνε και στο τέλος δοξάζονταν γιατί κάποιοι λίγοι στον αριθμό) ήταν ασυμβίβαστοι και άφθαρτοι. Καλή Λευτεριά αδέρφια, καλή Ανάσταση του Γένους!

Ιωάννης Π.

Ενημερωτική δράση της “Ελληνικής Αυγής για την Κεντρική Μακεδονία” στην Χαλκιδική

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-kuriakh-ths-lamprhs-28-apriliou-2019#ixzz5mL8PvDyI

Exit mobile version