Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ο λαιμός

Ο λαιμός

Άρθρο του “Μυρμιδόνα” στην “Εμπρός”. Διαβάστε το νέο άρθρο του “Μυρμιδόνα” στην “Εμπρός” που κυκλοφορεί

Πριν λίγα χρόνια στην Βουλή τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή για την Ποντιακή Γενοκτονία και η Ρεπούση είχε αρνηθεί να παραστεί. Πολλά είδαμε από τότε. Είδαμε άθεους και αόρκιστους πολιτικούς να ξεπουλάνε την Μακεδονία, πλαστογραφώντας την ιστορία.

Από αριστερούς βέβαια, τα περιμέναμε αυτά. Είναι οι «δεξιοί» που ξενίζουν. Εκείνοι οι ουσιαστικά αριστεροί, που ντύνονται όμως δεξιοί, επειδή αντλούν ψήφους από αυτή την δεξαμενή. ΞΥΠΝΗΣΤΕ! Όλοι μια παρέα είναι. Αριστεροί, δεξιοί και ενδιάμεσοι, όλοι στο ίδιο καρτέλ ανήκουν. Πωλητές είναι. Πωλητές ψεύδους. Έχουν πτωχεύσει, ένα πλούσιο κράτος σαν την Ελλάδα. Ποιοι; Ποιοι πήραν μίζες; Ποιοι καλύπτουν όσους παίρνουν μίζες; Ποιοι τα τρώνε «μαζί»;

Και φτάσαμε στο σήμερα, όταν ο ροζ δεξιός Μητσοτάκης, εντάσσει στο Ευρωψηφοδέλτιο, έναν καθηγητή, χαριτωμένο τύπο, που διδάσκει τα παιδιά μας ότι: «είμαστε παιδιά Οθωμανών», «είμαστε ψεύτικο Έθνος» και «δεν έχει υποστεί γενοκτονίες ο Ελληνισμός».

Κι αυτά τα αποδέχεται η «δεξιά» της Ν.Δ. και τον στέλνει στην Ευρωβουλή! Σημειώστε πως, στο Ευρωκοινοβούλιο, φιλοδοξεί να πάει και το μειονοτικό κόμμα DEB της Θράκης, ξέρετε εκείνων που εμείς λέμε μουσουλμάνους και εκείνοι λένε εαυτούς τούρκους.

Θα σταματήσει ο «καθηγητής-γιος Οθωμανών» τις ανθελληνικές πολιτικές που θα προσπαθήσει να περάσει στην Ε.Ε. το DEB; Όχι βέβαια! Όποιος το πιστεύει, είναι επιεικώς ηλίθιος. Θα μπορούσε να πει κάποιος ότι, θα είναι εκεί και τόσοι άλλοι Ευρωβουλευτές από την Ελλάδα.

Οι Ευρωβουλευτές της Χρυσής Αυγής, ναι. Θα κάνουν το χρέος τους, όπως κάνει πάντα το Κίνημα των Εθνικιστών. Όλους τους άλλους όμως ΞΕΧΑΣΤΕ ΤΟΥΣ!

Δεν το λέω κάνοντας προπαγάνδα. Πριν λίγες μόνον ημέρες, αρνήθηκαν να υπερψηφίσουν ψήφισμα αναγνώρισης της Ποντιακής Γενοκτονίας. Συγκεκριμένα, το απέρριψαν η ευρω-ομάδα της Ν.Δ, του ΚΙΝ.ΑΛ. και Ποταμιού, ενώ από την συνεδρίαση απουσίαζαν, οι 20 από τους 27 Έλληνες ευρωβουλευτές! Άλλος είχε ραντεβού, άλλος κοιλόπονο, άλλος δεν κατάλαβε, άλλος κομμωτήριο… Η ουσία είναι ότι δεν τόλμησαν να συγκρουστούν με κανένα συμφέρον, και δεν στήριξαν τους Πόντιους αδελφούς μας. Εκτός από τους Εθνικιστές. Για άλλη μια φορά, στάθηκαν στο ύψος των περιστάσεων.

Και τσαντίστηκαν λέει, τα ποντιακά σωματεία… κι έβγαλαν ανακοίνωση διαμαρτυρίας… Τι να σας κάνουν οι έγγραφες διαμαρτυρίες; Έμπρακτες χρειάζονται! Όσοι Πόντιοι κατεβαίνετε υποψήφιοι με κόμματα που σας πούλησαν, ΑΠΟΣΥΡΘΕΊΤΕ! Τότε θα σας παραδεχτώ. Γιατί μέχρι στιγμής, βουτάτε το κεφάλι στην άμμο προσποιούμενοι πως δεν βλέπετε ότι, μόνον η Χρυσή Αυγή μάχεται υπέρ των Ελληνικών συμφερόντων. Και το κάνετε για να εκλεγεί ο γνωστός ή συγγενής σας! Φτάνει! Βάλτε την συνείδηση στην θέση του χρήματος!

Τιμήστε τους Προγόνους σας, που τους έκοψε το λαιμό το τούρκικο μαχαίρι! Στηρίξτε τους Εθνικιστές, που δεν σας αρνήθηκαν ποτέ την στήριξη! Και μην ξεχνάτε, όταν βουτάτε το κεφάλι στην άμμο, ο λαιμός μένει εκτεθειμένος…

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/o-laimos#ixzz5mNbTtNKu

Exit mobile version