Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Το μίσος της αριστεράς κατά της Χρυσής Αυγής και η πολιτική δειλία της Νέας Δημοκρατίας – Άρθρο του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου

Το μίσος της αριστεράς κατά της Χρυσής Αυγής και η πολιτική δειλία της Νέας Δημοκρατίας - Άρθρο του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου

Άρθρο του Γενικού Γραμματέα της Χρυσής Αυγής, Νικόλαου Μιχαλολιάκου, στην εθνική εφημερίδα “Εμπρός”

Οι μπολσεβίκοι κάθε είδους και κάθε αποχρώσεως έχουν χρεοκοπήσει πολιτικά, ιδεολογικά και ιστορικά. Όλα τέλειωσαν στις αρχές της δεκαετίας του ’90 όταν το ένα μετά το άλλο τα κομμουνιστικά καθεστώτα κατέρρευσαν με πάταγο σε ολόκληρη την Ευρώπη! Σήμερα στον κόσμο επιβιώνουν μόνον καθεστώτα κατ’ επίφασιν “κομμουνιστικά”, των οποίων ο σκληρός καπιταλισμός καλύπτεται από μία κόκκινη σημαία με ένα κίτρινο αστέρι ή σφυροδρέπανο.

Γιατί είναι έξω από κάθε λογική να υποθέσει κανείς π.χ. ότι έχει η Κίνα καθεστώς κομμουνιστικό όταν υπάρχουν εκατοντάδες χιλιάδες εκατομμυριούχοι μέσα στην χώρα και εκτεταμένα φαινόμενα δημόσιας διαφθοράς. Εγκατέλειψαν τον μπολσεβικισμό χωρίς αμφιβολία και έτσι επιβίωσαν αποκλειστικά και μόνον οικονομικά γιατί ιδεολογικά βεβαίως και εκεί κατέρρευσαν! Την ίδια τύχη είχαν σε όλες τις μεγάλες χώρες της Ευρώπης και τα κόμματα τα λεγόμενα ευρωκομμουνιστικά, τα οποία βλέπουμε ότι τόσο στην Γαλλία όσο και στην Ιταλία από κόμματα του 30% και 40% κατέρρευσαν, μεταμορφώθηκαν και σήμερα πλέον απλά δεν υπάρχουν!

Ιδιαίτερη περίπτωση η Ελλάδα, η οποία θα μπορούσε να λεχθεί ότι είναι ένα μουσείο απολιθωμάτων του μαρξισμού και θα μπορούσε να είναι και τουριστικός προορισμός για τους νοσταλγούς του κομμουνισμού από ολόκληρο τον κόσμο! Όμως κάθε πράγμα έχει την ερμηνεία του.

Δεν θα ήταν δυνατόν, όμως, να υπάρχει σήμερα μία κυβερνώσα αριστερά με έντονα ρεβανσιστικά στοιχεία και από δίπλα της ένα δογματικό σταλινικό κόμμα, εάν δεν το είχε επιτρέψει αυτό η πολιτική δειλία της Νέας Δημοκρατίας, η οποία καπηλεύτηκε τις εθνικές και πατριωτικές ιδέες και παρουσιάστηκε σαν “δεξιά” κατ’ αρχάς και ύστερα “κεντροδεξιά” από την μεταπολίτευση μέχρι σήμερα. Και αναφέρω την λέξη “δειλία” τουλάχιστον για όσους από αυτούς, που συναποτελούν το πολιτικό και ιδεολογικό συνονθύλευμα της Νέας Δημοκρατίας, δηλώνουν “δεξιοί”, “εθνικιστές” και “αντικομμουνιστές”. Όλα αυτά βεβαίως σε συζητήσεις πάντοτε εξαιρετικά στενού κύκλου και κυρίως σε περίοδο προεκλογική, όταν και πρέπει να πραγματοποιηθεί η απαραίτητη λεηλασία ψήφων, προκειμένου να επιτευχθεί η πολυπόθητη έφοδος στα ταμεία της εξουσίας…

Μην ξεχνάμε ότι όλα όσα λέει ΣΥΡΙΖΑ και ΚΚΕ, τα ανιστόρητα και προκλητικά ενάντια στην εθνική μνήμη, δεν τα αντέκρουσε ΠΟΤΕ επί 45 ολόκληρα χρόνια (1974-2019) η Νέα Δημοκρατία και δεν τα αντικρούει βεβαίως ούτε και σήμερα. Και για τον λόγον αυτόν η αριστερά σε όλες της τις εκδοχές, χωρίς κανένα πρόβλημα συναλλάσσεται με την Νέα Δημοκρατία. Με την Νέα Δημοκρατία, που χωρίς κανένα πρόβλημα αποδέχεται να υπάρχει στην χώρα άγαλμα του Άρη Βελουχιώτη, μουσείο του Μπελογιάννη, χώροι μνήμης γι’ αυτούς που πολέμησαν ενάντια στο Ελληνικό κράτος με μία σκληρή κομμουνιστική ανταρσία.

Κανένα πρόβλημα με την ΝΔ δεν έχει η αριστερά παρά μόνον την νομή της εξουσίας, αλλά και πάλι τα βρίσκουν και κάπου μοιράζονται τα συμφέροντα χωρίς ένταση κατά περίστασιν… Αντίθετα, το μίσος των μπολσεβίκων ενάντια στους Εθνικιστές της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, είναι απύθμενο γιατί γνωρίζουν ότι η άνοδος ενός αυθεντικά Λαϊκού και γνήσια Εθνικιστικού Κινήματος θα θέσει τα απολιθώματα της χρεοκοπημένης πολιτικά ιδεολογικά και ιστορικά αριστεράς για πάντα στο περιθώριο.

Μόνον η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, μόνον οι Εθνικιστές μπορούν να είναι η πολιτική απάντηση στο αντεθνικό και αντιλαϊκό ιδεολόγημα του μπολσεβικισμού! Και για τον λόγον αυτόν μας μισούν, ενώ δεν δίνουν καμία σημασία στους τυχάρπαστους φιλελεύθερους επαγγελματίες πολιτικούς του κατεστημένου.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/to-misos-ths-aristeras-kata-ths-chrushs-aughs-kai-h-politikh-deilia-ths-nea#ixzz5mOrZ97E8

Exit mobile version