Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

“Πρώτο Θέμα”: Ο Ηλιόπουλος τρώει την σκόνη του Κασιδιάρη – Τρόμος στο Μαξίμου!

“Πρώτο Θέμα”: Ο Ηλιόπουλος τρώει την σκόνη του Κασιδιάρη - Τρόμος στο Μαξίμου!

Με τον πιο χαρακτηριστικό τρόπο αποτύπωσε η αρθρογράφος Νεφέλη Λυγερού στο “Πρώτο Θέμα” τον πανικό του Μαξίμου για την εκτόξευση των ποσοστών της Χρυσής Αυγής στην Αθήνα και την παράλληλη ελεύθερη πτώση του ΣΥΡΙΖΑ.

Συγκεκριμένα γράφει: “...ο κ. Ηλιόπουλος παραμένει σε μεγάλο βαθμό μη αναγνωρίσιμος από το ευρύ εκλογικό σώμα της Αθήνας. Στον πρώτο δήμο της Χώρας ο εκλεκτός του Αλέξη Τσίπρα κινείται στο όριο του 10%, πίσω από τον Γερουλάνο που κινείται στο 13% και πολύ πιο πίσω από τον Κώστα Μπακογιάννη. Στο Μαξίμου πλέον ανησυχούν ότι ο υποψήφιός τους μπορεί να “φάει την εκλογική σκόνη” του Ηλία Κασιδιάρη, κάτι που θα πλήξει ανεπανόρθωτα την κυβέρνηση“.

Αυτός ο πανικός του Μαξίμου από την συνεχιζόμενη άνοδο και ευρεία απήχηση της Χρυσής Αυγής μετατράπηκε χθες σε ατόπημα ολκής και παραλήρημα, καθώς προχώρησαν σε αλλαγή της τελετής υποδοχής του Αγίου Φωτός για να απαγορεύσουν παράνομα την συμμετοχή των Βουλευτών της Χρυσής Αυγής στην τελετή.

Ό,τι και να κάνουν είναι μάταιο, καθώς στις προσεχείς κάλπες θα φάνε αναπόφευκτα την εκλογική σκόνη της Χρυσής Αυγής!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/prwto-thema-o-hliopoulos-trwei-thn-skonh-tou-kasidiarh-tromos-sto-majimou#ixzz5mQ5UMZRj

Exit mobile version