Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Δευτέρα 29 Απριλίου 2019

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Δευτέρα 29 Απριλίου 2019

Ελλάδα δεν είναι μόνο η μιζέρια, οι λαθρομετανάστες και οι προδότες πολιτικοί. Ελλάδα είναι οι οικογένειες που σμίγουν για να γιορτάσουν την Λαμπρή, τα έθιμα και οι παραδόσεις μας, οι αρχές μας. Δημοτική μουσική δυνατά, κάρβουνα και σούβλες και κρασί για να νιώσουν άπαντες ότι η Ελλάδα είναι ακόμα ζωντανή, μάχεται και αντιστέκεται! Χρυσή Αυγή για να ξεβρωμίσει και να αναστηθεί ο τόπος! Φωτιά στους Ιούδες και τους προδότες! Όποιος ενοχλείται από τις παραδόσεις μας και τις θεωρεί “μισαλλόδοξες” και “ρατσιστικές” να πιει ξύδι και να πάει στην τουρκία, στα σκόπια ή όπου αλλού θέλει.

Α. Τ.

“Προσδοκώ ανάστασιν νεκρών”: Επειδή κανείς δεν ξεχνά, κανείς δεν ξεχνιέται!

Ανατίναξαν μηχάνημα αυτόματης ανάληψης μετρητών ξημερώματα του Μεγάλου Σαββάτου στου Φιλοπάππου και πυροβόλησαν αστυνομικούς. Σε ένα από τα πιο κεντρικά και τουριστικά σημεία της Αθήνας. Τι να περιμένουμε οι λοιποί που ζούμε σε πιο υποβαθμισμένες περιοχές εκτός από το να είμαστε αβοήθητοι στις ορέξεις του κάθε εγκληματία. Η αστυνομία είναι απούσα από τους δρόμους της πόλεως και στην ουσία φυλάει μόνο τους προδότες πολιτικούς. Υπομονή και επιμονή αδέρφια, η Ελλάδα θα νικήσει!

Ν. Μ.

Το μίσος της αριστεράς κατά της Χρυσής Αυγής και η πολιτική δειλία της Νέας Δημοκρατίας – Άρθρο του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου

Χριστός Ανέστη! Χρόνια πολλά σε όλους τους Έλληνες! Ό,τι καλύτερο εύχομαι για εσάς και τις οικογένειές σας. Σε αυτές τις εκλογές με την δύναμη του Θεού τα αποτελέσματα θα τους συντρίψουν. Νομίζουν ότι με την φίμωση και τον ρατσισμό που έχουν επιβάλλει εναντίον σας θα μας αποτρέψουν από το να σας στηρίξουμε με την ψήφο μας. Ονειρευόμαστε μια Λαμπρή Ελληνική, μια Ελλάδα Ορθόδοξη. Θα νικήσουμε, γιατί στο τέλος πάντα οι καλοί νικούν! Χρόνια πολλά και καλή δύναμη σε όλους!

Κωνσταντίνα Ι.

Η Χρυσή Αυγή στην πανηγυρική δοξολογία της Ανάστασης στην Μητρόπολη Αθηνών

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-deutera-29-apriliou-2019#ixzz5mQgxk89w

Exit mobile version