Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΝΔ και ΚΚΕ κατά Χρυσής Αυγής για τις κομμουνιστικές αποζημιώσεις: Πρόταση-ιστορικό καθήκον έναντι του Έθνους και των θυμάτων

Άρθρο από την εφημερίδα Χρυσή Αυγή

Στην «δημοκρατική» Ελλάδα εν έτει 2019 μπορεί ο καθένας να αμφισβητήσει την ελληνικότητά μας, τους Ήρωες του Γένους μας, την Γενοκτονία των Ποντίων, την σφαγή της Σμύρνης αλλά απαγορεύεται δια ροπάλου στον οποιονδήποτε να αμφισβητήσει το ιερό τοτέμ της Μεταπολίτευσης που καλείται ΚΚΕ. Βεβαίως, εσύ δεν χρειάζεται να γνωρίζεις για ποιόν λόγο απαγορεύεται η κριτική στο ΚΚΕ αλλά γνωρίζει το ίδιο και μάλιστα το γνωρίζει πολύ καλά.

Ευτυχώς, παρά το γεγονός ότι το Κράτος τούτο παραμένει το τελευταίο Σοβιέτ της Ευρώπης, δεν έχει ακόμη ποινικοποιηθεί η αμφισβήτηση της κάθε άλλο παρά ηρωικής και πατριωτικής ιστορίας του κομμουνιστικού κόμματος, αλλά θα ήταν φρονιμότερο να μην το μελετάμε ειδικά όταν προαλείφεται για επόμενος πρωθυπουργός ένας Μητσοτάκης. Ένας αιώνας ιστορίας γεμάτης ειδεχθή εγκλήματα και αντεθνικές δράσεις και πράξεις, αποκορύφωμα των οποίων υπήρξε η περίοδος του συμμοριτοπολέμου, όταν το σοβιετικό κόμμα έδειξε ωμά το πραγματικό, αποκρουστικό του πρόσωπο. Αυτή και μόνον η περίοδος 1944-1949 αρκεί ώστε δικαιολογημένα κάποιος να ισχυρίζεται πως η αριστερά δεν έχει ιστορία αλλά ποινικό μητρώο.

Κατά τη συζήτηση στην ολομέλεια της βουλής για το ζήτημα των γερμανικών επανορθώσεων, η Χρυσή Αυγή για πρώτη φορά στα χρονικά της μεταπολίτευσης και ενδεχομένως και ολόκληρης της μεταπολεμικής περιόδου, προχώρησε σε μια πρόταση ριζοσπαστική μα καθ’ όλα δικαιολογημένη, μια πρόταση-ιστορικό καθήκον έναντι του Έθνους και εκείνων που δολοφονήθηκαν από τις σοβιετικές ορδές που εξαπέλυσε κατά της Πατρίδος και του Λαού το ΚΚΕ κατά τα έτη 1944-49:

«Για τη Χρυσή Αυγή το ζήτημα των γερμανικών επανορθώσεων είναι βαρύνουσας σημασίας και πρέπει επιτέλους να καταστεί επίσημη απαίτηση της Ελλάδος έναντι του γερμανικού Κράτους. Το μείζον αυτό θέμα πρέπει να τακτοποιηθεί συμφώνως προς τα εθνικά μας συμφέροντα για να ανοίξει και ένα ακόμη κεφαλαιώδες ζήτημα για το Ελληνικό Έθνος και την ελληνική κοινωνία. Ήρθε λοιπόν η ώρα να ανοίξει το ζήτημα της διεκδίκησης από το ελληνικό Κράτος των απαιτήσεων για τα ανθρώπινα θύματα(νεκροί, τραυματίες και απαχθέντες) και για τις καταστροφές σε υποδομές και περιουσίες που προκλήθηκαν με ευθύνη του ΚΚΕ από το 1944 και μέχρι το 1949»!

Η απάντηση στην πρόταση της Χρυσής Αυγής ήρθε τάχιστα από τον προεδρεύοντα της ολομέλειας, ο οποίος αντί πολιτισμένου πολιτικού διαλόγου και επιχειρημάτων επέλεξε (εκπροσωπώντας ολάκερο το αντεθνικό τόξο) την οδό των ύβρεων και της λασπολογίας. Παρά ταύτα, θα πρέπει να είμαστε ευχαριστημένοι από αυτή την εξέλιξη: όχι πολλά χρόνια πριν, αντί ύβρεων και λάσπης, οι μπολσεβίκοι επέλεγαν μια άλλη οδό, απάνθρωπη και χαρακτηριστική της ψυχοσύνθεσής τους, εκείνη των κονσερβοκουτιών. Από την άλλη πάλι, είμαστε τυχεροί που η βουλή δεν έχει πηγάδα, η οποία θα απάλλασσε τους κομμουνιστές και τους συνεργούς τους από τις ενοχλητικές φωνές…

Οι ύβρεις και συκοφαντίες του προεδρεύοντα ωστόσο, δεν είχαν καθώς φαίνεται τον αντίκτυπο που έπρεπε στην κοινή γνώμη. Για τον λόγο αυτό, το Καθεστώς και οι μηχανισμοί του στα μέσα μαζικής εξαπάτησης προχώρησαν ένα βήμα παραπέρα, με σαφή στόχο να αποπροσανατολίσουν τον Ελληνικό Λαό, αναπαράγοντας το μεγαλειώδες ψέμα της δήθεν καταψήφισης από τη Χρυσή Αυγή της πρότασης για την επίσημη διεκδίκηση των γερμανικών επανορθώσεων! Διόλου συμπτωματικά, την είδηση αναπαρήγαγαν όχι μόνον τα ελεγχόμενα από τους κομμουνιστές μέσα αλλά και εκείνα που προφανώς πρόσκεινται στο χώρο της ψοφοδεξιάς Νέας Δημοκρατίας. Κανένα από αυτά τα μέσα που «αντικειμενικά και αξιόπιστα» μεταφέρουν τις ειδήσεις στην κοινή γνώμη δεν δημοσίευσε την δικαίως οργισμένη και κατηγορηματική διάψευση της Χρυσής Αυγής. Στόχος άλλωστε δεν ήταν η απόδοση της αλήθειας αλλά να στραφεί η προσοχή της κοινής γνώμης μακριά από το κατά Γεώργιον Παπανδρέου (του Γέρου της Δημοκρατίας) κόμμα του εγκλήματος και της προδοσίας.

Στο δια ταύτα, το ηθικό δίδαγμα της ιστορίας απλώνεται καθάρια μπρος στα μάτια όλων. Καθότι βρισκόμαστε σε προεκλογική περίοδο οπότε οι κομματάρχες της Νέας Δημοκρατίας διακατέχονται άξαφνα από έντονο αντικομμουνιστικό ζήλο, απευθύνατέ τους ένα απλό αλλά εξόχως ουσιώδες ερώτημα: θα θέσει η μελλοντική κυβέρνηση της ΝΔ ζήτημα διεκδίκησης των κομμουνιστικών επανορθώσεων για τα ειδεχθή εγκλήματα και τις μνημειώδεις καταστροφές των ετών 1944-49;

Οι γιαλαντζί «πατριώτες» θα αλλάξουν δεκαπέντε χρώματα προτού σας απαντήσουν πως αυτά ανήκουν στο παρελθόν και πως πρέπει να προχωρήσουμε μπροστά. Αποκρύπτουν δολίως φυσικά πως δεν γίνεται να προχωρήσουμε μπροστά όταν οι κομμουνιστές ξεπουλούν στις Πρέσπες την Μακεδονία διότι νιώθουν συνεχιστές της ανάλογης προσπάθειας που απέτυχε κατά τα έτη 1944-49, ή όταν ιδρύονται μουσεία για τον αρχισυμμορίτη Μπελογιάννη ή όταν οι κόκκινοι απειλούν τους πολιτικούς τους αντιπάλους με νέο Μελιγαλά.

Χάρη στη Χρυσή Αυγή, κάθε Έλληνας πατριώτης γνωρίζει πλέον πως δεν είναι το ΚΚΕ ουρά της ΝΔ, αλλά η ΝΔ ουρά του ΚΚΕ. Ακριβώς γι’ αυτό το λόγο είμαστε περήφανοι που αγωνιζόμαστε, στηρίζουμε και ψηφίζουμε ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!

Ευάγγελος Καρακώστας

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/nd-kai-kke-kata-chrushs-aughs-gia-tis-kommounistikes-apozhmiwseis-protash-i#ixzz5mTrK81uV

Exit mobile version