Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Πάμε σε εκλογές με ολοκληρωτικό αποκλεισμό της Χρυσής Αυγής

Πάμε σε εκλογές με ολοκληρωτικό αποκλεισμό της Χρυσής Αυγής

Άρθρο στην εθνική εφημερίδα «Εμπρός»

Υπάρχουν άνθρωποι που πιστεύουν ότι εάν «κοντύνουν» κάποιον, αυτομάτως θα «ψηλώσουν» οι ίδιοι… Έτσι συμβαίνει συχνά και στην πολιτική, ακόμα και στον μικρόκοσμο του «πατριωτικού» χώρου, που ένα του κομμάτι «διαπιστώνει» ότι τα ποσοστά της Χρυσής Αυγής «δεν είναι μεγάλα». Μέσα στις αναλύσεις τους, οι μεγάλοι αυτοί παράγοντες, φροντίζουν να συγκρίνουν τα ποσοστά της Χρυσής Αυγής με ποσοστά κομμάτων που είτε δεν είναι Εθνικιστικά, είτε δραστηριοποιούνται σε χώρες με παράδοση στον Εθνικισμό.

Μέσα στις αναλύσεις τους, οι μεγάλοι αυτοί παράγοντες, φροντίζουν επίσης να αναμασούν τα αστεία επιχειρήματα της Νέας Δημοκρατίας περί «συνεργασίας Χρυσής Αυγής και Σύριζα» και αυτό από μόνο του προδίδει τις προθέσεις τους. Η κριτική τους θα ήταν χρήσιμη εάν δεν ήταν υπονομευτική. Θα ήταν επίσης σωστή εάν ήταν ολοκληρωμένη. Γιατί οι μεγάλοι αυτοί παράγοντες «ξεχνούν» να σημειώσουν στις αναλύσεις τους, τον πρωτοφανή πόλεμο που ασκεί ένα ολόκληρο σύστημα κατά του Εθνικιστικού Κινήματος που έχει επιτύχει να εκπροσωπεί εκατοντάδες χιλιάδες Ελλήνων.

Θα μπορούσαμε να μιλάμε ώρες ολόκληρες για τους δεκάδες ανήθικους τρόπους που προσπάθησαν να σταματήσουν την Χρυσή Αυγή και κυρίως για την πολιτική σκευωρία του 2013 και την πολιτική τρομοκρατία που αποκορυφώθηκε το ίδιο έτος με τις δολοφονίες δύο νεαρών Εθνικιστών. Όμως δεν σταμάτησαν εκεί. Και η καλύτερη απάντηση στο εάν τα ποσοστά της Χρυσής Αυγής είναι υψηλά ή όχι, είναι τα όσα απίθανα γίνονται ακόμα και σήμερα, λίγες εβδομάδες πριν από τις εκλογές της 26ης Μαΐου.

Αποκλεισμός στους δύο μεγαλύτερους Δήμους της Χώρας 

Για όσους δεν το γνωρίζουν, το Δημοτικό Συμβούλιο της Αθήνας αποφάσισε να μην δώσει δημόσιο χώρο στην Χρυσή Αυγή για την εγκατάσταση εκλογικών κέντρων. Μιλάμε για την πρωτεύουσα της χώρας, στην εκλογική αναμέτρηση της οποίας, ο υποψήφιος της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Κασιδιάρης, εμφανίζεται από πλήθος πηγών στα ΜΜΕ, να διεκδικεί υψηλότατα ποσοστά που μπορεί να τον οδηγήσουν στον Β’ γύρο. Να θυμίσω εδώ, ότι ο Ηλίας Κασιδιάρης έχει ήδη αποκλειστεί από τα debate των υποψηφίων και με τον τρόπο αυτό εμποδίζουν σαφώς την γνωστοποίηση των θέσεων του Εθνικιστικού Κινήματος προς τους δημότες της Αθήνας.

Αν νομίζατε ότι αυτά συμβαίνουν μόνο στην Αθήνα κάνατε λάθος. Γιατί και ο δήμος της Θεσσαλονίκης αποφάσισε να αποκλείσει την Χρυσή Αυγή από τα δημοτικά μέσα ενημέρωσης. Την πρόταση για αποκλεισμό του Αρτέμη Ματθαιόπουλου από τα δημοτικά μέσα μαζικής ενημέρωσης, ενέκριναν οι επικεφαλής όλων των υπολοίπων παρατάξεων στο δημοτικό συμβούλιο…

Στα παραπάνω προσθέστε και τις ακυρώσεις εκδηλώσεων (κατόπιν απειλών) ή τις αντισυγκεντρώσεις που οργανώνονται σε κάθε πολιτική εκδήλωση της Χρυσής Αυγής και έχετε μια σχεδόν πλήρη εικόνα των αντισυνταγματικών και παράνομων πρακτικών που ακολουθεί το «συνταγματικό τόξο». Μέσα σε αυτά τα «δημοκρατικά» πλαίσια δίνει την μάχη της η Χρυσή Αυγή και αυτά δεν συμβαίνουν πουθενά στην Ευρώπη, ίσως μόνο σε τριτοκοσμικές χώρες με ολοκληρωτικά καθεστώτα.

Εάν όλα αυτά συμβαίνουν γιατί τα ποσοστά της Χρυσής Αυγής είναι… χαμηλά το αφήνουμε στην κρίση του καθενός. Το σύστημα γνωρίζει την δύναμη της Ιδέας μας, την δύναμη της θέλησής μας και δεν θα σταματήσει. Το ίδιο οφείλουμε και εμείς: Να μην σταματήσουμε τον Αγώνα μας και να συνεχίσουμε με λιγότερα λάθη και περισσότερο πείσμα για να ανταπεξέλθουμε στις προκλήσεις των καιρών. Κριτική κάνει ο καθένας.

Μπορεί όμως ο καθένας να σταθεί όρθιος μέσα στην θύελλα και να κάνει θυσίες για τις Ιδέες του;

ΝΙΚΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/pame-se-ekloges-me-oloklhrwtiko-apokleismo-ths-chrushs-aughs#ixzz5mUdZps4Z

Exit mobile version